(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuw compleetsysteem voor douchevlakken van KALDEWEI

Ahlen, maart 2014. – Met een nieuwe compleetoplossing vergemakkelijkt KALDEWEI per direct de installatie van extreem vlakke douches Het systeem Superplan met styropordrager extravlak bestaat uit het geëmailleerde douchevlak KALDEWEI Superplan en een precies passende styropordrager met een gezamenlijke hoogte van slechts 37 millimeter. Deze opbouwhoogte maakt het systeem geschikt voor nagenoeg elke inbouwsituatie, ook op de internationale markten. Het voordeel voor installateurs: inbouwen is gemakkelijk en snel in slechts enkele montagestappen mogelijk.

Stabiele en tijdbesparende installatie bij een opbouwhoogte van slechts 37 mm

Superplan met styropordrager extravlak van KALDEWEI combineert de esthetiek van een bijzonder smalle doucheruimte met efficiënt montagecomfort, want het geëmailleerde douchevlak laat zich snel en gemakkelijk installeren. Het systeem is leverbaar in zeven verschillende afmetingen – van ruimtesparende 80 x 80 cm tot en met comfortabele 90 x 120 cm. Douchevlak en styropordrager zijn precies passend op elkaar afgestemd en maken zo een stabiele en veilige installatie mogelijk, bij een opbouwhoogte van slechts 37 millimeter. Op die manier is inbouw van een geëmailleerd douchevlak met minimale instaphoogte ook mogelijk in gevallen, waar de bouwkundige situatie een compleet gelijkvloerse montage niet toestaat.

Voor de Superplan met styropordrager extravlak kan uit drie inbouwversies worden gekozen: het vaakst toegepast wordt montage direct op de estrik resp. op de ruwe vloer. De vloerbekleding in de vorm van tegels, PVC of hout wordt na de installatie tot aan het douchevlak aangebracht en goed afgedicht. Daarnaast is de KALDEWEI systeemoplossing ook geschikt voor montage op reeds betegelde vloeren. Als de opbouwhoogte dat toelaat, is een compleet gelijkvloerse opbouw van het geëmailleerde douchevlak Superplan met styropordrager extravlak mogelijk.

Compleetoplossing voor individuele inbouwsituaties wereldwijd

Met het oog op de specifieke eisen van de internationale markten biedt KALDEWEI voor de nieuwe Superplan met styropordrager extravlak drie verschillende afvoergarnituren aan. Deze zijn afgestemd op de verschillende inbouwsituaties in de betreffende en landen en regio’s. Zo is de afvoergarnituur naar keuze leverbaar met horizontale aansluiting, verticale aansluiting met sifon en – speciaal voor de Chinese markt – een verticale directe aansluiting op het waterafvoersysteem. Een aanwezige houten vloer, zoals bijvoorbeeld in Engeland of Scandinavië vaak wordt aangetroffen, hoeft dankzij de KALDEWEI systeemoplossing alleen ter hoogte van de afvoergarnituur worden uitgezaagd, om de KALDEWEI Superplan met de styropordrager te installeren.

Kleuren en speciale uitrustingen

Kant en klaar geïnstalleerd, overtuigt het nieuwe compleetsysteem Superplan met styropordrager extravlak door het hoge in- en uitstapcomfort en zijn bijzonder esthetische vormgeving. Om het geëmailleerde douchevlak op harmonieuze wijze in de badkamerinrichting te kunnen integreren, levert KALDEWEI het model Superplan ook in de exclusieve kleuren van de Coordinated Colours Collection. Bovendien kan het douchevlak naar keuze met slipremmende oppervlakken, zoals KALDEWEI Secure Plus, antislip of volantislip worden veredeld. Desgewenst voert de premium-fabrikant zijn geëmailleerde douchevlakken ook met de onderhoudsvriendelijke oppervlakteveredeling KALDEWEI pareleffect uit. Evenals alle overige ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI is ook de Superplan vervaardigd van duurzaam geëmailleerd KALDEWEI staal. Dit materiaal is uitzonderlijk hygiënisch, dankzij zijn naadloze oppervlak gemakkelijk schoon te houden en beschermt tegen schade door binnendringend vocht.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

zip Superplan extraflach pics only
zip  |  10 MB
zip Press Release Superplan Extraflach all languages
zip  |  13 MB
< DIN A4
5 MB

Superplan met styropordrager extravlak van KALDEWEI combineert de esthetiek van een bijzonder smalle doucheruimte met efficiënt montagecomfort, want het geëmailleerde douchevlak laat zich snel en gemakkelijk installeren. Met dit compleetsysteem is inbouw van een geëmailleerd douchevlak met minimale instaphoogte ook mogelijk in gevallen, waar de bouwkundige situatie een compleet gelijkvloerse montage niet toestaat.

Source: © KALDEWEI  |  press_01_superplan_extraflach.jpg

< DIN A4
3 MB

Met het nieuwe inbouwsysteem Superplan met styropordrager extravlak biedt KALDEWEI een bijzonder vlakke inbouwoplossing voor de doucheruimte aan. Douchevlak en styropordrager zijn precies passend op elkaar afgestemd en maken zo een stabiele en veilige installatie mogelijk, bij een opbouwhoogte van slechts 37 millimeter.

Source: © KALDEWEI  |  press_02_superplan_extraflach.jpg