(NL)
Pers
Actueel
Detail

De badkamer voor 'alle leeftijden' – de oplossing voor iedere levensfase

Ahlen, januari 2016. – Als gezin met kinderen, of hoogbejaard met z'n tweetjes – elke levensfase kent zo haar eigen, zeer persoonlijke behoeften. Bouwheren en renovateurs doen er verstandig aan om daar reeds tijdens de planning rekening mee te houden. Duurzame architectuur richt zich daarbij niet alleen op de behoeften van slechts één leeftijdscategorie. De inrichting van een woning dient juist optimaal te zijn toegesneden op mensen van alle leeftijden en zo een lang, zelfstandig leven zonder vreemde hulp mogelijk te maken.

Onafhankelijk badgebruik in elke levensfase
Vooral in de badkamer treden specifieke, per levensfase verschillende gebruiksgewoonten extra duidelijk aan het licht. Kleine kinderen worden stapsgewijs gewend aan zelfstandige lichaamshygiëne, terwijl hun ouders vanwege tijdgebrek het bad vaak alleen maar als een „transitostation“ met korte stoptijden gebruiken. Oudere mensen daarentegen brengen aanmerkelijk meer tijd in de badkamer door en verheugen zich met name over comfortabele hulpmiddelen en praktische accessoires. Maar bij alle personen en leeftijdscategorieën speelt de wens naar zelfstandigheid en autonomie in het bad een doorslaggevende rol.

Voor ambitieuze en duurzame planning van badkamers 'voor alle leeftijden' is KALDEWEI uw aangewezen partner: Gelijkvloerse douchevlakken, ligbaden en wastafels van kostbaar, speciaal geëmailleerd staal vormen tezamen een perfecte symbiose van veiligheid, comfort en esthetiek en bieden elk gezinslid onbeperkte bewegingsruimte in de badkamer.

KALDEWEI: veilige en comfortable badkamervormgeving
Geen struikelgevaarlijke randen, uitglij- of verbrandingsgevaar: qua veiligheid scoren producten van KALDEWEI op maar liefst meerdere punten tegelijk. De volmaakt gelijkvloers geïnstalleerde douchevlakken van de premiumfabrikant garanderen allercomfortabelst loopgemak - geheel zonder drempels of hinderlijke randen. Voor een optimale staveiligheid in de douche zorgt de slipremmende oppervlakteveredeling KALDEWEI Secure Plus, die duurzaam en nagenoeg onzichtbaar in het douchevlak wordt ingebrand. En wie behalve een gelijkvloers douchevlak ook een ligbad niet wil ontberen, kan kiezen voor een model met brede kuiprand of met praktische handgrepen voor gemakkelijk en veilig in- en uitstappen. Een verdere gemaksoptie is de elektronische ligbadarmatuur KALDEWEI Comfort Select: Hiermee laat de favoriete temperatuur van het badwater zich heel gemakkelijk per vingertop regelen. Van groot voordeel voor kinderen, die zo beschermd worden tegen onderdompeling in te heet water. Een perfecte aanvulling bij ligbaden en douchevlakken van de premiumfabrikant zijn per direct ook de hoogwaardige KALDEWEI wastafels van speciaal geëmailleerd emaille. Deze zijn in uiteenlopende afmetingen leverbaar en kunnen, voor optimaal gebruik door kinderen, op lage hoogte worden geïnstalleerd.

Robuust en gemakkelijk in het onderhoud dankzij speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal
De van uniek, speciaal geëmailleerd staal vervaardigde KALDEWEI producten onderscheiden zich door hun uitzonderlijk lange gebruikslevensduur. Zelfs na tientallen jaren intensief gebruik is hun optiek onaangetast en vormen zij een levenslange bron van tevredenheid voor de bouwheer. Een bijkomend materiaalvoordeel: De voegen- en poriënvrije oppervlakken van geëmailleerd KALDEWEI staal zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Omdat de oppervlakken zijn uitgevoerd met het KALDEWEI pareleffect, krijgen vuil en kalk geen enkele kans om zich vast te hechten. De reiniging kan snel, grondig en hulpbronnenzuinig geschieden.

KALDEWEI cross generational bathroom NL
doc  |  3 MB
Generationenbad
zip  |  7 MB
DIN A4
4 MB

Afgebeeld: Ligbad Puro Star, wastafels Puro en geëmailleerd douchevlak Scona. Voor ambitieuze en duurzame planning van badkamers 'voor alle leeftijden' is KALDEWEI de aangewezen partner: Gelijkvloerse douchevlakken, ligbaden en wastafels van kostbaar, speciaal geëmailleerd staal vormen tezamen een perfecte symbiose van veiligheid, comfort en esthetiek en bieden elk gezinslid onbeperkte bewegingsruimte in de badkamer.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Puro_RGB.jpg

< DIN A4
1 MB

Afgebeeld: gelijkvloers geëmailleerd douchevlak Scona. De volmaakt gelijkvloers geïnstalleerde douchevlakken van de premiumfabrikant garanderen allercomfortabelst loopgemak - geheel zonder drempels of hinderlijke randen.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Scona_RGB.jpg

< DIN A4
2 MB

Afgebeeld: Inbouwwastafels Puro. Een perfecte aanvulling bij ligbaden en douchevlakken van de premiumfabrikant zijn per direct ook de hoogwaardige KALDEWEI wastafels van speciaal geëmailleerd emaille. Deze zijn in uiteenlopende afmetingen leverbaar en kunnen, voor optimaal gebruik door kinderen, op lage hoogte worden geïnstalleerd.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro_RGB.jpg