(NL)
Pers
Actueel
Detail

Vorstelijk ontspannen in Hotel Royal Savoy in Lausanne

Ahlen, december 2015. – In het Hotel Royal Savoy in Lausanne hebben schitterende Belle Epoque en de luxe van onze tijd elkaar gevonden: Het traditierijke luxehotel vierde op 1 november jongstleden, na een vijf jaren durende ombouw en renovatie, op feestelijke wijze zijn heropening en sloot daarmee weer aan bij de roemrijke dagen van weleer. Exclusief design en superieure kwaliteit zijn ook het kenmerk van de badkamers, die alle zijn ingericht met Duo Pool ligbaden van KALDEWEI.

Gebouwd in de Zwitserse hoteltraditie van een „Grand Château“, bepaalt het Royal Savoy al sinds 1909 het stadsbeeld van Lausanne. Door zijn volmaakte balans van hedendaagse elegantie en levende historie ademt dit schitterende 5-sterren hotel een mondaine, gastvrije sfeer. Het luxueuze complex biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Genève en beslaat een oppervlak van maar liefst 10.000 vierkante meter. Het aan een uniek park gelegen historische gebouw is nu harmonieus uitgebreid met een in modern design opgetrokken nieuwbouw. Een stijlenmelange van Art Nouveau en Neo-Barock kenmerkt het nobele interieur dat geheel met exclusieve, volmaakt afgewerkte meubelen en materialen is ingericht.

Bad-oases voor individuele ontspanning
Ook bij de inrichting van de badkamers stonden stijlvolle en hoogwaardige productoplossingen voorop, met de nadruk op duurzaamheid en excellente kwaliteit. Managing director Bruno Schöpfe koos voor het puritische design van het ligbad Duo Pool van KALDEWEI, waarmee vervolgens alle 148 badkamers van het Royal Savoy zijn ingericht. Vervaardigd van kostbaar, speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal betovert de Duo Pool door een fascinerend samenspel van de inwendige en de uitwendige vormgeving. Met zijn royale diepte van 50,5 centimeter biedt de Duo Pool ondanks zijn geringe buitenmaten alle mogelijkheden voor heerlijk en ontspannen onderdompelen. Voor eenvoudige en snelle reiniging zijn alle Duo Pool ligbaden uitgevoerd met het onderhoudsvriendelijke KALDEWEI pareleffect.

KALDEWEI – de perfecte partner voor hoteliers
KALDEWEI is de ideale partner voor hotels met hoge design- en kwaliteitsambities: De producten van de premiumfabrikant overtuigen door hun exclusieve design, dat ook na vele jaren niets van zijn tijdloze elegantie verliest, en door de uitzonderlijke materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI-staal. Dit materiaal is zo bestendig dat het oppervlak zelf bij intensief gebruik en reiniging geen gebruikssporen vertoont. Uitzonderlijk goede hygiëne-eigenschappen en gemakkelijke en snelle reinigingsmogelijkheden maken producten van speciaal geëmailleerde KALDEWEI staal tot een ideale keus voor de hotelbranche. Aldus biedt het merk KALDEWEI hoteliers en investeerders esthetische en veilige productoplossingen met een 30-jarige kwaliteitsgarantie.

KALDEWEI project report Royal Savoy NL
doc  |  728 KB
Hotel Royal Savoy cmyk
zip  |  29 MB
< DIN A4
4 MB

Met zijn harmonieuze balans van hedendaagse elegantie en levende historie ademt dit schitterende 5-sterren hotel een mondaine, gastvrije sfeer. Het luxueuze complex biedt een adembenemend uitzicht op het meer van Genève en beslaat een oppervlak van maar liefst 10.000 vierkante meter. Het aan een uniek park gelegen historische gebouw is nu harmonieus uitgebreid met een in modern design opgetrokken nieuwbouw.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  1_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg

< DIN A4
3 MB

Een stijlenmelange van Art Nouveau en Neo-Barock kenmerkt het nobele interieur dat geheel met exclusieve, volmaakt afgewerkte meubelen en materialen is ingericht.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  2_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg

< DIN A4
2 MB

Ook bij de inrichting van de badkamers stonden stijlvolle en hoogwaardige productoplossingen voorop, met de nadruk op duurzaamheid en excellente kwaliteit. Met zijn royale diepte van 50,5 centimeter biedt de Duo Pool ondanks zijn geringe buitenmaten alle mogelijkheden voor heerlijk en ontspannen onderdompelen. Voor eenvoudige en snelle reiniging zijn alle Duo Pool ligbaden uitgevoerd met het onderhoudsvriendelijke KALDEWEI pareleffect.

Source: © Hotel Royal Savoy, Lausanne  |  3_KALDEWEI_Hotel_Royal_Savoy.jpg