(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI presenteert nieuwe productfamilie “Meisterstücke”

Ahlen, juni 2014. – Met de nieuwe, exclusieve productlijn “Meisterstücke” is KALDEWEI erin geslaagd, zijn kernproduct consequent in beeld te brengen: speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Dit unieke materiaal, tot dusver de synonieme benaming voor hoogwaardige en volmaakt vormgegeven baden, douchebaken en geëmailleerde douchevlakken, vormt nu de basis van de productserie “Meisterstücke”, KALDEWEI’s nieuwe generatie ligbaden: de ligbad-iconen Conoduo, Asymmetric Duo en Centro Duo Oval transformeren tot meesterwerkjes, dankzij ultramoderne fabricagetechnologie stuk voor stuk veredeld met een loodrechte geëmailleerde bekleding. Zo ontstaan ware hoogstandjes op het gebied van de moderne badcultuur; ligbaden, qua materiaal volledig homogeen, voorzien van een geëmailleerde bekleding en volmaakt vlakke oppervlakken.

KALDEWEI presenteert 2014 voor het eerst zijn nieuwe productlijn “Meisterstücke” De nieuwe, vrijstaande ligbaden met geëmailleerde bekleding onderscheiden zich door hun naadloze oppervlak en een strakke vormentaal. Bij de vervaardiging verenigt KALDEWEI de precisie van zeer geavanceerde fabricage met het streven naar volmaakte, tot in het kleinste detail reikende perfectie. Een innovatieve highlight vormt het “Meisterstück” Asymmetric Duo. Uit de royale, volmaakt vlakke emaillen bekleding, die het ligbad er als uit één stuk gegoten doet uitzien, resulteert een nieuwe interpretatie van modern design. Deze wordt adembenemend weerspiegelt in de strakke lijnvoering en de puristische vormgeving. De bekleding versterkt daarbij op bijzondere wijze de rechtlijnige binnencontour van het bad. Een vlak ingelaten geëmailleerde overloop en een afvoerdeksel van geëmailleerd staal ronden het verschijningsbeeld schitterend af.

Ligbad-iconen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal transformeren tot meesterwerkjes

De nieuwe “Meisterstücke” van KALDEWEI vormen het antwoord op de wens naar een royaal gedimensioneerde badruimte met vrij opgesteld ligbad. In eerste instantie worden drie succesvolle ligbaddesigns als “Meisterstück” in de kleur alpine wit aangeboden: Het “Meisterstück” Centro Duo Oval is leverbaar in twee afmetingen, 170 x 75 cm en, 180 x 80 cm. Tevens leverbaar is het “Meisterstück” Conoduo in de afmetingen 170 x 75 cm leverbaar, de ligbad-icoon Asymmetric Duo wordt als “Meisterstück” in de afmetingen 170 x 80 cm geproduceerd. Als exclusief en op zichzelf staand productsegment “Meisterstücke” nemen deze novelties een bijzondere plaats in het KALDEWEI assortiment in. Dit wordt in de toekomst met aanvullende producten van geëmailleerd KALDEWEI staal uitgebreid.

„Met het nieuwe segment ‘KALDEWEI Meisterstücke’ slaan wij een nieuw hoofdstuk op het gebied van de fabricage van exclusieve ligbaden open en bevestigen wij eens te meer onze positie als pionier en stijlicoon“, aldus omschrijft Arndt Papenfuß, hoofd Marketing bij KALDEWEI, de rangorde van deze exclusieve productlijn. „Wij richten ons met de “Meisterstück”-serie op de luxe woningbouw, bijvoorbeeld hoogwaardige loft-woningen, en op exploitanten en investeerders in het 5-sterren hotelsegment.“

Comfortverhogende outillages

Alle ligbaden van de productlijn “Meisterstücke” zijn standaard uitgevoerd met de onderhoudsvriendelijke oppervlakteveredeling KALDEWEI pareleffect. Om het individuele badgenot nog verder te verhogen beschikken deze modellen bovendien over het nieuwe bad-audio-systeem Sound Wave, waardoor het bad als resonantielichaam werkt. Met Sound Wave kan men zich niet alleen heerlijk in het warme water, maar letterlijk in de eigen lievelingsmuziek laten wegglijden. Voor ontspanning in zijn puurste vorm zorgt desgewenst het KALDEWEI Vivo Vita whirlsysteem. Een verdere uitrustingsoptie is de elektronische armatuur KALDEWEI Comfort Select. Op deze manier combineren de KALDEWEI “Meisterstücke” ultiem comfort met onvergelijkelijke vormvolmaking – uitgevoerd in puur geëmailleerd KALDEWEI staal.

Interior Innovation Award „Best of Best 2014“ voor “Meisterstück” Centro Duo Oval

Reeds vóór de officiële marktintroductie werd het “Meisterstück” Centro Duo Oval door de Duitse Raad voor Vormgeving met de prestigieuze designprijs „Interior Innovation Award – Best of Best 2014“ onderscheiden. De jury bekroonde met deze onderscheiding de hoge innovatiekracht en de revolutionaire vormgeving van het nieuwe, vrijstaande ligbad met zijn unieke bekleding van geëmailleerd KALDEWEI staal.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR Meisterstuecke NL
doc  |  2 MB
zip Meisterstuecke pics only
zip  |  43 MB
< DIN A4
1 MB

Met de nieuwe, exclusieve productlijn „Meisterstücke“ is KALDEWEI erin geslaagd, zijn kernproduct consequent in beeld te brengen: speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Dankzij ultramoderne fabricagetechnologie wordt het vrijstaande ligbad “Meisterstück” Centro Duo Oval met een naadloze, geëmailleerde bekleding veredeld.

Source: © KALDEWEI  |  press_01_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
1 MB

Reeds vóór de officiële marktintroductie werd het Meisterstück Centro Duo Oval vanwege zijn revolutionaire vormgeving met de prestigieuze designprijs „Interior Innovation Award – Best of Best 2014“ onderscheiden.

Source: © KALDEWEI  |  press_12_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
582 KB

Het “Meisterstück” Centro Duo Oval is leverbaar in de afmetingen 170 x 75 cm en 180 x 80 cm in de kleur alpine wit. De onderhoudsvriendelijke oppervlakteveredeling KALDEWEI pareleffect maakt standaard deel uit van de leveringsomvang. Desgewenst kan de Centro Duo Oval worden uitgerust met het nieuwe bad-audio-systeem Sound Wave en de elektronische armatuur KALDEWEI Comfort Select.

Source: © KALDEWEI  |  press_11_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
1 MB

Evenals alle overige “Meisterstücke” van KALDEWEI vormt ook de Conoduo het antwoord op de wens naar een royaal gedimensioneerde badruimte met vrij opgesteld ligbad. Bij de vervaardiging verenigt KALDEWEI de precisie van ultramoderne fabricagetechnologie met het streven naar perfectie tot in het kleinste detail.

Source: © KALDEWEI  |  press_10_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
1 MB

Het “Meisterstück” Conoduo is in de afmetingen 170 x 75 leverbaar: Met individueel te kiezen extra’s, zoals het bad-audio-systeem KALDEWEI Sound Wave, het Vivo Vita whirlsysteem of de elektronische armatuur Comfort Select combineert ook het “Meisterstück” Conoduo comfort en onvergelijkelijke vormschoonheid – in puur, speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal.

Source: © KALDEWEI  |  press_09_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
423 KB

„Met het nieuwe segment ‘KALDEWEI Meisterstücke’ slaan wij een nieuw hoofdstuk open op het gebied van de fabricage van exclusieve ligbaden en bevestigen wij eens te meer onze positie als pionier en stijlicoon“, aldus omschrijft Arndt Papenfuß, hoofd Marketing bij KALDEWEI, de rangorde van deze exclusieve productlijn.

Source: © KALDEWEI  |  press_08_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
427 KB

Een innovatieve highlight qua fabricagetechniek vormt het “Meisterstück” Asymmetric Duo. Uit de royale, volmaakt vlakke emaillen bekleding die het ligbad er als uit één stuk gegoten doet uitzien, resulteert een nieuwe interpretatie van modern design. Deze wordt adembenemend weerspiegelt in de strakke lijnvoering en de puristische vormgeving.

Source: © KALDEWEI  |  press_07_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
1 MB

„Wij richten ons met de “Meisterstück”-serie op de luxe woningbouw, zoals hoogwaardige loft-woningen, en op exploitanten en investeerders in het 5-sterren hotelsegment“, verduidelijkt Arndt Papenfuß, hoofd Marketing bij KALDEWEI, de positionering van de nieuwe productlijn.

Source: © KALDEWEI  |  press_06_meisterstuecke.jpg

DIN A4
3 MB

Evenals alle overige modellen van de nieuwe productlijn “Meisterstücke” is ook de Asymmetric Duo standaard uitgevoerd met de onderhoudsvriendelijke oppervlakteveredeling KALDEWEI pareleffect. Een geëmailleerde overloop en vlak ingelaten afvoerdeksel van geëmailleerd staal rondt het verschijningsbeeld volmaakt af. Leverbaar in de afmetingen 170 x 75 cm in de kleur alpine wit.

Source: © KALDEWEI  |  press_05_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
1 MB

De loodrechte, platte vlakken van de bekleding versterken op bijzondere wijze de strakke binnencontour van het Asymmetric Duo bad.

Source: © KALDEWEI  |  press_04_meisterstuecke.jpg

< DIN A4
527 KB
< DIN A4
483 KB