(NL)
Pers
Actueel
Detail

Bella figura: Het luxueuze boutiquehotel J.K Place opent zijn eerste dependance in Rome

Ahlen, augustus 2014. In hartje Rome heeft met het J.K. Place een van 's werelds meest gerenommeerde boutiquehotels zijn deuren geopend. Het 5-sterren domicilie ligt centraal aan de Via Condotti en biedt zijn gasten een sprankelende stadsatmosfeer, gecombineerd met de exclusieve ambiance van een luxe hotel. Niet alleen de kamers van het historische complex uit de 17de eeuw werden met een subliem gevoel voor stijl ingericht, ook bij de badkamerinrichting hechtte het J.K. Place Roma bijzondere waarde aan exclusief design en superieure „made in Germany“ kwaliteit en koos het voor ligbaden en geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI.

De derde dependance van het vermaarde J.K. Place Hotel van mede-eigenaar en -oprichter Ori Kafri heeft het potentieel om zich op deze droomlocatie in hartje binnenstad samen met het aangrenzende J.K. Café tot een scènetrefpunt in de Italiaanse hoofdstad te ontwikkelen. Als lid van de „Leading Hotels of the World“, een associatie van internationale luxehotels, verenigt het J.K. Place Roma individualiteit en hoogste kwaliteit op 5-sterren niveau. Het design van het hotel draagt het handschrift van de gerenommeerde Italiaanse architect Michele Bönan, die voor Kafri en diens partners eerder de styling van de glamoureuze hotels J.K. Place Capri en J.K. Place Firenze verzorgde. Nu ontstond ook in Rome, in de voormalige architectuurschool van de Romeinse universiteit, met veel aandacht en liefde voor het detail een nieuw luxe-boutiquehotel. De verrassende combinatie van moderne en antieke designelementen met exclusieve kunstobjecten maakt het hotel tot iets heel bijzonders: 30 individueel gestylde kamers en suites zijn met hun met hout gelambrizeerde wanden en adembenemende badkamers van kostbaar Carrara-marmer geïnspireerd op de genietingen van het zoete leven, la „Dolce Vita“.

Stijlvol badkamer-interieur van KALDEWEI biedt pure ontspanning

In de hoogwaardig ingerichte badkamers van het J.K. Place Roma scheppen Classic Duo ligbaden en Conoflat douchevlakken van speciaal geëmailleerd KALDEWEI-staal de perfecte voorwaarden voor volmaakte persoonlijke ontspanning. Beide ontwerpen zijn ontsproten aan de pen van het Italiaanse designbureau Sottsass Associati. Het ligbad Classic Duo kenmerkt zich door zijn tijdloze elegantie en comfortabele functionaliteit: twee ergonomisch gevormde rugschuiningen zorgen ook tijdens een bad met z'n tweetjes voor optimaal comfort. In het douchegedeelte heeft het J.K. Place Roma eveneens gekozen voor kwaliteitsproducten van KALDEWEI: karakteristiek voor de Conoflat is het precies in het midden gepositioneerde geëmailleerde afvoerkapje dat vlak en naadloos in het oppervlak van geëmailleerd KALDEWEI-staal is opgenomen. Een comfortabele douchebeleving met drempelvrije instap en elegant design bieden ook de modellen Superplan en Superplan Plus, die bijzonder harmonieus aansluiten bij het fraaie badkamerconcept van het boutiquehotel.

KALDEWEI – Badkamerinrichting op het hoogste niveau

Hoteliers, architecten en interieurontwerpers kiezen wereldwijd voor „made in Germany“producten van het merk KALDEWEI, want de perfecte symbiose van functionaliteit, uitzonderlijke kwaliteit, economisch rendement en subliem design heeft zich al vele decennia bewezen. Alle ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken van de premium-fabrikant zijn van kostbaar speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal vervaardigd, dat zich kenmerkt door zijn uitzonderlijk duurzame en resistente oppervlak. Zelfs bij intensief gebruik vertoont het generlei gebruikssporen en beantwoordt zo volledig aan de hoogste eisen aan optiek en kwaliteit binnen de luxe-hotellerie. Los daarvan zijn producten van KALDEWEI-staal door hun buitengewone hygiëne-eigenschappen en hun snelle en gemakkelijke reiniging, waar niet langer agressieve reinigingsmiddelen aan te pas komen, voor ieder hotel de ideale keuze. Daarmee biedt het merk KALDEWEI hoteliers en investeerders esthetische en veilige productoplossingen – met maar liefst 30 jaar garantie.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR JK Place Roma NL
doc  |  1 MB
Bella Figura Pics Only
zip  |  819 KB
< DIN A4
3 MB

In het door Michele Bönan gestylde 5-sterren hotel J.K. Place Roma is door de unieke combinatie van verschillende stijl- en designelementen een heel bijzondere atmosfeer geschapen.

Source: © J.K. Place Roma  |  1_J.K.Place_Roma-Lobby.jpg

> DIN A4
6 MB

Het 5-sterren domicilie J.K. ligt centraal aan de Via Condotti en biedt zijn gasten een sprankelende stadsatmosfeer, gecombineerd met de exclusieve ambiance van een luxe hotel.

Source: © J.K. Place Roma  |  2_J.K.Place_Roma-Aussenansicht.jpg

< DIN A4
4 MB

De 30 kamers en suites van het J.K. Place Roma werden met veel liefde en aandacht voor het detail gestyled. De gasten wacht een exclusief interieur, dat een maximum aan luxe en comfort in petto heeft.

Source: © J.K. Place Roma  |  3_J.K.Place_Roma-Zimmer.jpg

< DIN A4
3 MB

Het ligbad Classic Duo kenmerkt zich door zijn tijdloze elegantie en comfortabele functionaliteit: Twee ergonomisch gevormde rugschuiningen nodigen uit tot comfortabel baden.

Source: © J.K. Place Roma  |  4_J.K.Place_Roma_Badezimmer.jpg

< DIN A4
3 MB

In het douchegedeelte heeft het J.K. Place Roma eveneens gekozen voor „made in Germany“ kwaliteitsproducten van KALDEWEI: De royaal geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI sluiten met hun strakke en puristische design bijzonder harmonieus aan bij het fraaie badkamerconcept van het boutiquehotel.

Source: © J.K. Place Roma  |  5_J.K.Place_Roma_Badezimmer.jpg