(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI wastafels: duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk reinigbaar.

Ahlen, juni 2015. – Wanneer het gaat om openbare sanitaire ruimtes zijn criteria als reinheid, hygiëne en hoge duurzaamheid voor de objectverantwoordelijken en de gebruikers in gelijke mate belangrijk. Met wastafels van speciaal geëmailleerd staal biedt KALDEWEI per direct de perfecte oplossing voor het inrichten van intensief gebruikte openbare sanitaire ruimtes – niet voor niets heeft dit unieke KALDEWEI materiaal zich door zijn uitzonderlijke eigenschappen al vele decennia bij de badkamerinrichting bewezen.

Of het nu hotels, restaurants, ziekenhuizen of publieke inrichtingen betreft: was- en sanitaire ruimtes behoren tot de intensiefst bezochte ruimtelijkheden. Het zijn vooral de wastafels die aan intensief gebruik zijn blootgesteld en om die reden aan hoge duurzaamheids- en hygiëne-eisen dienen te voldoen. Met de introductie van zijn wastafelsegment transfereert KALDEWEI de superieure materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal nu ook naar de sanitaire ruimte en beantwoordt zo in volle omvang aan genoemde eisen.

Het perfecte materiaal: speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal
Dankzij de uitzonderlijke duurzaamheid en stevigheid van speciaal geëmailleerd staal zijn KALDEWEI wastafels zelfs tegen de zwaarste belastingen bestand en vertonen ook na jarenlang gebruik geen gebruikssporen of verkleuringen. Ook qua reinheid stelen de wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal de show: in het glasharde oppervlak ontstaan zelfs geen kleinste krasjes, waarin zich kalk-, vuil of zeepdeeltjes zouden kunnen vasthechten. Voor extra onderhoudsgemak zorgt bovendien het seriematige KALDEWEI pareleffect. Wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zijn daardoor snel en hulpbronnenzuinig reinigbaar en dankzij hun uitzonderlijke duurzaamheid tevens bijzonder rendabel. Met een 30-jarige garantie voorziet de premiumfabrikant zijn wastafels bovendien van een unieke kwaliteitsbelofte.

Flexibele inrichtingsmogelijkheden
De nieuwe KALDEWEI wastafels zijn in vijf designlijnen, alle gangbare afmetingen en maar liefst vijf verschillende inbouwvarianten leverbaar – van onderbouw- , inbouw- en opbouwvarianten met twee verschillende randhoogtes tot en met een wandoplossing – en kunnen ook obstakelvrij worden geïnstalleerd. Voor sanitaire ruimtes met bijzonder hoge designeisen heeft KALDEWEI bovendien de vrijstaande Emerso wastafel uit de Premium-Collection Meisterstücke in zijn portefeuille.

KALDEWEI, de ideale partner inzake openbare sanitaire ruimtes
Met zijn wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI-staal stelt KALDEWEI zijn competentie als  partner voor de inrichting van openbare sanitaire ruimtes onder bewijs. Dankzij de vertrouwd eenvoudige en veilige installatie, compromisloze materiaalkwaliteit en een rijk geschakeerd productassortiment biedt premiumfabrikant KALDEWEI voor elke openbare sanitaire ruimte – of het nu een hotel, restaurant, ziekenhuis, verzorgingsinrichting of openbare instelling betreft – een optimale oplossing.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR washbasins public washrooms NL
doc  |  2 MB
KALDEWEI PR Waschtische oeffentliche Sanitaerraeume
zip  |  9 MB
> DIN A4
4 MB

Opzetwastafel Centro. De nieuwe KALDEWEI wastafels voldoen in volle omvang aan de hoge eisen voor openbare sanitaire ruimtes: vervaardigd van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal overtuigen zij door hun bijzondere onderhoudsgemak, duurzaamheid en stevigheid – met 30 jaar garantie.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Centro.jpg

< DIN A4
2 MB

Onderbouwwastafel Cono. De wastafels van KALDEWEI zijn seriematig met het KALDEWEI pareleffect uitgevoerd en bovendien geschikt voor obstakelvrij gebruik.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Cono.jpg

< DIN A4
1 MB

Inbouwwastafel Puro. Met vijf modelseries, tal van afmetingen en uiteenlopende inbouwmogelijkheden – van onderbouw- t/m opbouwvariant – biedt KALDEWEI voor iedere ruimtelijke situatie de bijpassende wastafel.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Puro.jpg

< DIN A4
868 KB

Meisterstück Emerso wastafel. Voor openbare wasruimtes met bijzonder hoge designeisen heeft KALDEWEI een exclusieve productoplossing in zijn portefeuille: de vrijstaande Meisterstück Emerso wastafel. De vormgeving van de KALDEWEI Meisterstücke Emerso collectie – die naast de wastafel ook een gelijknamig ligbad omvat – stamt uit de tekenpen van topdesigner Arik Levy.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Meisterstueck_Emerso.jpg