(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI voorziet Schloss Elmau Retreat van Meisterstücke

Ahlen, mei 2015. – Het wereldbefaamde Hotel Schloss Elmau in de Beierse Alpen werd onlangs uitgebreid met „Schloss Elmau Retreat – Luxury Suites & Spa“. 47 royale suites vervolmaken nu het 5 sterren-superior-hotel. De hotelgasten wacht een heel bijzondere highlight in hun badkamers: Schloss Elmau Retreat is het eerste hotel ter wereld, waar de wegens hun wegwijzende vormgeving reeds meervoudig onderscheiden ligbaden uit de KALDEWEI Meisterstücke serie zijn geïnstalleerd. Deze van een geëmailleerde bekleding voorziene ligbaden bieden zowel vrijstaand als in hoekuitvoering met tweezijdige bekleding een optimum aan design en comfort – voor 100 % uitgevoerd in kostbaar, speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Van de uitzonderlijke KALDEWEI kwaliteit kunnen ook staatshoofden zich persoonlijk overtuigen, wanneer zij begin juni ter gelegenheid van de G7-top in het nieuw ingerichte Schloss Elmau Retreat bijeenkomen.

De naam „Schloss Elmau“ staat voor een unieke hotelbelevenis: Met een fijn uitgebalanceerde combinatie van luxe en comfort, Spa-beleving, culturele en culinaire evenementen en bijzonder fraaie architectuur schept het traditierijke slothotel een harmonische ambiance van ontspanning en inspiratie. Niet voor niets werd het tot de „Leading Hotels of the World“ behorende hotel reeds meerdere keren als een van 's werelds beste hotels onderscheiden.

Het in een rustig zijdal gelegen en een spectaculair uitzicht biedende Schloss Elmau opende onlangs een tweede vleugel en biedt thans twee 5-sterren-superior hotels in één. In Schloss Elmau Retreat wachten 47 suites met een oppervlak tot maar liefst 200 m2, ruime terrassen, drie restaurants, een bibliotheek en lounge met open haarden en een 2.000 m2 beslaand Spa-landschap op de gasten.

De badkamer: een maximum aan luxe en comfort
De badruimten van de nieuwe suites zijn met max. 24 m2bijzonder ruim uitgevoerd en overtuigen door hun exclusieve inrichting. „Bij de keuze van onze partners voor de inrichting van Schloss Elmau Retreat hebben wij naast het aspect betrouwbaarheid vooral de nadruk op tijdloze esthetiek en optimale functionaliteit van de aangeboden producten gelegd“, verduidelijkt Dietmar Müller-Elmau, beherend vennoot van Schloss Elmau GmbH & Co. KG. Ook in de badkamers koos het Schloss Elmau Retreat voor hoogste kwaliteit: Het vrijstaande KALDEWEI ligbad Meisterstück Centro Duo Oval en het Meisterstück Centro Duo met tweezijdige bekleding voor hoekinbouw bieden de allerbeste voorwaarden voor een badbelevenis van de extra klasse.

Met de KALDEWEI Meisterstücke presenteert de premiumfabrikant een nieuwe generatie hoogwaardige, homogeen en naadloos uitgevoerde design ligbaden: Zowel het ligbad als de bekleding zijn geheel van kostbaar, speciaal geëmailleerde KALDEWEI staal vervaardigd en voldoen qua esthetiek, duurzaamheid en onderhoudsgemak aan de allerhoogste eisen. Dankzij hun tijdloze vormentaal en de excellente materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zijn de Meisterstücke bij uitstek geschikt voor luxe hotelbadkamers, zoals die van het Schloss Elmau Retreat. Opgesteld in de vrije ruimte vormen de KALDEWEI Meisterstücke niet alleen het middelpunt van de badkamerarchitectuur, maar onderstrepen ook het belang van een ontspannend bad voor de gasten. Met uniek design en volmaakte materiaalkwaliteit beveelt KALDEWEI zich aan als eerstekeus-partner van de internationale hotelwereld – niet alleen voor particulier geleide hotels in het luxesegment, maar ook voor gerenommeerde hotelketens.

Schloss Elmau Retreat – Luxury Suites & Spa – De bijzonderheden:
Standaard:                    5-sterren-superior
Aantal kamers:             47 suites en junior-suites
KALDEWEI producten:   Meisterstück Centro Duo Oval en Meisterstück Centro Duo

Over KALDEWEI

Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG is uw wereldwijde partner voor hoogwaardige badkameroplossingen van kostbaar, speciaal geëmailleerd staal. Met een productportefeuille van meer dan 500 douchevlakken, ligbaden en wastafels biedt de premiumfabrikant perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor de projectbouw en voor particuliere bouwheren – op basis van uniforme materialiteit en een harmonieuze designtaal. Producten van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal hebben zich al tientallen jaren bewezen door hun evidente materiaalvoordelen. De onderneming werd als „Merk van de eeuw“ onderscheiden en ontving dankzij de samenwerking met internationaal gerenommeerde designbureaus meer dan 100 designprijzen. Opgericht in 1918 is KALDEWEI met eigen dochterondernemingen en verkooppartners momenteel in meer dan 70 landen wereldwijd vertegendwoordigd.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR Schloss Elmau Retreat NL
doc  |  2 MB
KALDEWEI PM Schloss Elmau Retreat
zip  |  34 MB
< DIN A4
4 MB

Door de opening van het „Schloss Elmau Retreat“ wordt het wereldbefaamde „Schloss Elmau“ met een exclusief „hotel in hotel“ uitgebreid. Te midden van de Boven-Beierse Alpen biedt het 5-sterren superior hotel luxe, ontspanning en inspiratie op het allerhoogste niveau.

Source: copyright Bert Heinzlmeier  |  1_KAL_Schloss_Elmau_Retreat.jpg

< DIN A4
4 MB

„Schloss Elmau Retreat“ kiest voor het vormvolmaakte design en de unieke kwaliteit van KALDEWEI: Het Meisterstück Centro Duo Oval met geëmailleerde bekleding vormt het middelpunt van de ruime badkamers, met een spectaculair uitzicht op de omringende bergen.

Source: © Schloss Elmau  |  2_KAL_Schloss_Elmau_Retreat.jpg

< DIN A4
5 MB

In de tot wel 200 m2 ruime, luxueus ingerichte suites ontmoeten de gasten van het „Schloss Elmau Retreat“ een unieke symbiose van vrijheid en geborgenheid.

Source: © Schloss Elmau  |  3_KAL_Schloss_Elmau_Retreat.jpg