(NL)
Pers
Actueel
Detail

Welk badliefhebberstype ben ik?

Ahlen, augustus 2015. – De tijd waarin de badkamer enkel diende voor de lichaamsverzorging, is voorgoed voorbij. Tegenwoordig richten huis- en woningbezitters de badkamer in als persoonlijke wellness-ruimte, die uitnodigt tot heerlijk verpozen. Daarbij vervult ook het ligbad een steeds belangrijkere rol. Een korte typologie van het baden laat zien, dat er voor iedere badliefhebber een volmaakte productoplossing beschikbaar is.

De beauty-badnimf: Baden met een schoonheidsdoel
Tijdens een ontspannend bad iets goeds doen voor lichaam en geest: Voor een beauty-badnimf is het nemen van een bad niets minder dan een uitgebreid wellness-programma, waarbij voortdurend de nieuwste beauty-snufjes aan bod komen. De beauty-sensation KALDEWEI Skin Touch is voor dit type badliefhebber precies de juiste keus. Het systeem gebruikt de vitaliserende werking van natuurlijke zuurstof en zorgt zo voor een onvergelijkelijke badbeleving met een unieke cosmetische werking. Microfijne luchtbelletjes doorstromen het badwater en zorgen zo voor een voelbaar anti-aging effect: De huid voelt al direct na het baden voelbaar soepeler en gladder aan en ziet er jonger uit. Op die manier voegt KALDEWEI SkinTouch aan het baden een geheel dimensie toe: regenererende ontspanning en verzorging met weldadige dieptewerking.

De fitnessfanaat: Baden om te regenereren
De fitnessfanaat vindt zijn of haar gezondheid heel belangrijk en neemt een bad om het lichaam bij vermoeidheidsverschijnselen te regenereren. Zoals een ontspannend whirlbad, omdat de uit lucht en water gevormde massagestralen een bijzondere regeneratieve werking op het lichaam uitoefenen. Verkrampte spieren worden losgemaakt en spierpijn of spierkater voorkomen. Voor dit individuele wellness-programma biedt KALDEWEI zeven verschillende whirlsystemen aan, gecombineerd met ligbaden van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal.
Ook bij een naderende verkoudheid neemt de fitnessfanaat graag een bad. Want de warmte van het water vormt in combinatie met een badadditief, zoals eucalyptus of tijm, een ware weldaad voor de gezondheid. En na het bad laat het ligbad van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zich dankzij het porievrije oppervlak in een oogwenk reinigen.

De rustzoeker: Baden om de wereld even te ontvluchten
Even "onderduiken" en nieuwe energie tanken: Voor de rustzoeker is het ligbad een plek van retraite. Een weldadig bad vormt een bevrijding van het werk, de alledaagse stress en verplichtingen. Voor rustzoekers die tijd voor zichzelf zoeken en daarom graag alleen baden is het Meisterstück Emerso 1-zits ligbad de perfecte keus. Ultiem comfort voor een ontspannend bad met z'n tweetjes bieden de Duo ligbaden van KALDEWEI: deze overtuigen behalve door hun royaal gedimensioneerde binnenruimte ook vanwege de ergonomisch uitgevoerde rugschuiningen en het centraal gepositioneerde afvoer- en overloopdeksel.

De techniekfanaat: Baden met een plezierfactor
Voor een techniekfanaat is een gewoon ligbad niet voldoende. Hij of zij is gek op technische features die eenvoudig bedienbaar zijn en het baden tot een heel speciaal gebeuren maken. Volgens dat credo heeft KALDEWEI zowel de elektronische ligbadarmatuur Comfort Select als het bad-audio-systeem Sound Wave ontwikkeld. Met Comfort Select laat zich de aan- en afvoer van het water, de watertemperatuur en de aansturing van de douche- of badfunctie heel gemakkelijk per vingertop regelen. Sound Wave biedt de mogelijkheid om via de kuip muziek vanaf een smartphone, tablet-pc of elk ander Bluetooth-compatibel toestel geheel zonder speakers af te spelen. Het systeem wordt onzichtbaar onder de bekleding van de kuip gemonteerd en transformeert deze in een uniek resonantielichaam.

Welk badliefhebberstype u ook bent: KALDEWEI heeft met zijn ligbaden van speciaal geëmailleerd staal voor iedereen de perfecte productoplossing in huis.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR bathing types NL
doc  |  5 MB
KALDEWEI PR Badetypen
zip  |  8 MB
< DIN A4
3 MB

KALDEWEI Conopool met Vivo Turbo. Voor het individuele wellness-programma na het sporten levert KALDEWEI zeven verschillende whirlsystemen in combinatie met ligbaden van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal, die qua comfort, veiligheid en hygiëne aan de allerhoogste eisen voldoen. Zo garandeert bijvoorbeeld de uitzonderlijk royaal gedimensioneerde KALDEWEI Conopool met Vivo Turbo luxe badgenot uit de extra-klasse.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Conopool.jpg

> DIN A4
2 MB

KALDEWEI Conoduo met Skin Touch. Baden met een schoonheidsdoel: KALDEWEI Skin Touch verandert het bad in een verjongingsbron: De natuurlijke kracht van zuurstof in de vorm van microfijne luchtbelletjes vitaliseert de huidcellen. De huid wordt soepeler en gladder en ziet er jonger uit. Skin Touch is voor het merendeel van de ruim 200 KALDEWEI ligbaden leverbaar.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Skin_Touch.jpg

< DIN A4
1 MB

Ligbad Meisterstück Emerso. Even rust nemen en ontspannen: Het 1-zits ligbad Meisterstück Emerso van KALDEWEI is de perfecte plek voor retraite na een dag vol stress. Dit vrijstaande model garandeert ultiem badcomfort en onderscheidt zich door een bijzonder esthetische optiek.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Meisterstueck_Emerso.jpg

< DIN A4
2 MB

Meisterstück Asymmetric Duo met KALDEWEI Sound Wave. De badkamer wordt tot een belevenis met KALDEWEI Sound Wave: KALDEWEI Sound Wave heeft geen speakers nodig, het bad zelf werkt als resonantielichaam en laat u heerlijk onderdompelen in uw eigen favoriete muziek. Sound Wave is met alle KALDEWEI ligbadmodellen combineerbaar.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Sound_Wave.jpg