(NL)
Pers
Actueel
Detail

Welk doucherstype ben ik?

Ahlen, april 2014. – Vele dingen in het leven hebben te maken met ons type. Dat begint bij de keuze van de dagelijkse outfit en eindigt bij de inrichting van de eigen vier wanden. Juist de moderne interieurinrichting biedt tegenwoordig een zee van mogelijkheden om functionaliteit en eigen behoeften en wensen met elkaar op één lijn te krijgen. Ook de badkamer kan individueel aan de dagelijkse behoeften, de gezinssituatie en de esthetische wensen worden afgestemd. Op welke punten verschillende gebruikerstypen precies van elkaar verschillen en welke badkamerdouche het best iemand past, leest u in een korte typologie van het van het douchen.

Douchegenieters” op zoek naar harmonieuze ontspanning:
Wie zichzelf wil verwennen en het lichaam wil laten regenereren, geniet ook graag iets langer van een warme of hete douche. Voor douchegenieters is de badkamer een plek om hoogstpersoonlijk te ontspannen. Een stijlvolle en royale inrichting van de ruimte speelt daarbij een even belangrijke rol als comfort, modern design, hoogwaardige materialen en fraaie kleurgeving. Geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI in de natuurlijke mattinten van de Coordinated Colours Collection zijn voor douchegenieters de juiste keuze. Want gelijkvloerse douches zoals de KALDEWEI Conoflat kunnen in een bij de aangrenzende oppervlakken passende uitvoering worden gekozen en zorgen in twaalf natuurlijke kleurtinten zoals seashell cream mat, oyster grey mat of lavazwart mat voor een bijzonder aangename sfeer in de badkamer.

Sneldouchers: de badkamer als overstapstation
Een pitsstop vóór het werk of na het sporten: Om zich even op te frissen of af te spoelen springt de sneldouchers als het even kan ook meerdere keren op een dag onder de douche. Hij of zij heeft voor een uitgebreid verblijf in de badkamer meestal gewoon geen tijd. Sneldouchers gebruiken hun badkamer voornamelijk functioneel, om die reden kiezen zij bij voorkeur ook voor onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Het gelijkvloerse douchevlak Xetis van speciaal geëmailleerd KALDEWEI-staal is dankzij zijn materiaaleigenschappen en bijzondere designkenmerken – het heeft in plaats van een afvoer in de vloer een geïntegreerde wandafvoer – voor dit doucherstype optimaal geschikt. Voor extra haastige types voert premium-fabrikant KALDEWEI zijn geëmailleerde douchevlakken desgewenst uit met pareleffect. Deze oppervlakteveredeling zorgt ervoor dat het water zeer snel van de douche afparelt en bij het wegstromen nagenoeg alle vuil- en kalkdeeltjes meeneemt. Door hun voegenvrije oppervlak drogen geëmailleerde douchevlakken snel op en blijven decennia lang schoon – gegarandeerd maar liefst 30 jaar lang.

Gezinsdouchers: Een zee van bewegingsruimte voor elke leeftijd
In tal van huishoudens wordt de badkamer door meerdere generaties gezamenlijk gebruikt. In deze wereld voelt de gezinsdoucher zich op zijn gemak Bij dit doucherstype scoren geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI door hun uitzonderlijk royale afmetingen. Zo is de KALDEWEI Superplan XXL bijvoorbeeld zelfs in een uitvoering van 150 x 150 cm verkrijgbaar. Met z’n allen onder de douche is dan kinderlijk eenvoudig. Een bijkomend pluspunt: Alle gelijkvloerse douches van KALDEWEI kunnen met slipremmende oppervlakteveredelingen, zoals bijv. KALDEWEI Secure Plus worden uitgevoerd. Dat biedt jong en oud extra staveiligheid in de natte ruimte. Een wanneer opa en oma een weekendje op bezoek komen, zijn ook zij helemaal enthousiast over de comfortabele en drempelloze instap in de douche.

Dus of u nu tot de douchegenieters, sneldouchers of gezinsdouchers behoort: KALDEWEI heeft met zijn geëmailleerde douchevlakken voor ieder doucherstype een optimale oplossing in huis.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

nl PM Shower Type
doc  |  974 KB
zip Shower Type pics only
zip  |  9 MB
< DIN A4
2 MB

Douchesgenieters zoeken de badkamer heel bewust op, om van de alledaagse beslommeringen even helemaal bij te komen. Bij de inrichting gaan design en comfort voor hen hand in hand. Geëmailleerde douchevlakken in de tinten van de KALDEWEI Coordinated Colours Collection kleuren kunnen in een bij de aangrenzende oppervlakken passende uitvoering worden gekozen en scheppen voor douchegenieters zo een heerlijk ontspannende wellnesssfeer.

Source: © KALDEWEI  |  press_01_Duschtyp_Der_Genussduscher.jpg

> DIN A4
4 MB

Voor de sneldouchers draait in de badkamer alles om de juiste timing. Even opfrissen onder de douche, maar ook het schoonmaken van de douche daarna, alles wordt in een zeer sportief tempo afgewikkeld. Deze functionele types kiezen bij voorkeur onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen zoals speciaal geëmailleerd KALDEWEI-staal.

Source: Copyright: 2013 Schembecker Fotodesign  |  press_02_Duschtyp_Der_Schnellduscher.jpg

< DIN A4
1 MB

Bij de gezinsdoucher scoren geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI door hun uitzonderlijk royale afmetingen. Bovendien is het robuuste oppervlak van speciaal geëmailleerd staal perfect bestendig tegen zandige kindervoetjes na een middagje in de speeltuin. Een bijkomend voordeel: De gelijkvloerse douches van de premium-fabrikant kunnen met slipremmende oppervlakteveredelingen worden uitgevoerd. Dat biedt jong en oud extra staveiligheid in de natte ruimte.

Source: © KALDEWEI  |  press_03_Duschtyp_Der_Familienduscher.jpg