(NL)
Pers
Actueel
Detail

KA 90 ultra vlak: slechts 61 millimeter opbouwhoogte voor gelijkvloerse douches

Ahlen, mei 2015. – Met de KA 90 ultra vlak biedt KALDEWEI nu een bijzonder vlak afvoersysteem voor gelijkvloerse douches. De nieuwe generatie gepatenteerde KALDEWEI-afvoergarnituren onderscheidt zich door haar lage bouwhoogte van slechts 61 millimeter en is daardoor ideaal voor gelijkvloerse inbouw van geëmailleerde douchevlakken. Een voordeel, dat met name bij renovatie van de badruimte in alle opzichten overtuigt. Er kan uit maar liefst vier nieuwe garnituren voor nagenoeg elke inbouwsituatie worden gekozen.

De KA 90 doorstaat glansrijk iedere vergelijking met de op de markt beschikbare systemen met afvoergootje. De bouwhoogte van de KA 90 ultra vlak bedraagt slechts 61 millimeter. Zelfs bij normconforme inbouw met een sperwaterhoogte van 50 millimeter heeft de KA 90 genoeg aan een opbouwhoogte van slechts 81 millimeter en is daarmee bijna twee centimeter vlakker dan de op de markt gangbare afvoersystemen voor betegelde doucheruimten. Behalve door de geringe opbouwhoogte scoort de KA 90 bovendien met hoge afvoerdebieten, die– afhankelijk van het model – tussen 0,8 en 1,4 liter per seconde liggen en voor een veilige en snelle afvoer van het water zorgen.

Vele voordelen voor de vakinstallateur
De nieuwe KALDEWEI KA 90 afvoersystemen bieden de vakinstallateur tal van voordelen, want naast de realisering van bijzonder lage opbouwhoogtes profiteert deze van duidelijk flexibeler inrichtingsmogelijkheden voor de badkamerinrichting, dankzij de individuele positionering van het geëmailleerde douchevlak in de ruimte.
Met de combinatie van afvoergarnituur, geëmailleerd douchevlak, montagesysteem, geluidsisolatie - en afdichtingsysteem beschikt de installateur over een compleet, uit één hand geleverd systeem en weet zich zo verzekerd van aantrekkelijke opdrachten voor de complete doucheruimte. Perfect op elkaar afgestemde componenten garanderen eenvoudige en snelle montage bij de klant. Aanvullende uitrustingen, zoals de onderhoudsvriendelijke oppervlakteveredeling KALDEWEI pareleffect, de slipremmende emaillering KALDEWEI Secure Plus of KALDEWEI antislip en bijzondere kleurcollecties verschaffen de vakinstallateur bovendien aantrekkelijke mogelijkheden voor extra omzet.

Op de ISH konden de vakbezoekers zich reeds van de unieke voordelen van de nieuwe KA 90 afvoergarnituren overtuigen, die zich met alle geëmailleerde KALDEWEI douchevlakken met 90-mm afvoer laten combineren. Uitzonderlijke, optimaal op de behoeften van installateurs en klanten toegesneden productoplossingen maken KALDEWEI tot de perfecte en betrouwbare partner rondom het thema gelijkvloerse douches.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR KA 90 NL
doc  |  1 MB
KALDEWEI PR KA 90 cmyk
zip  |  8 MB
< DIN A4
3 MB

Scoort in het bijzonder bij badkamerrenovatie: Met het geëmailleerde douchevlak Scona en de afvoergarnituur KA 90 biedt KALDEWEI nu een ultra vlakke oplossing voor gelijkvloerse douches.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Scona.jpg

DIN A4
2 MB

Door zijn geringe opbouwhoogte van slechts 61 millimeter verhoogt de KA 90 ultra vlak de flexibiliteit bij de positionering van geëmailleerde douchevlakken in de badruimte en is zo bij uitstek geschikt voor renovaties.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Scona.jpg

DIN A4
900 KB

De nieuwe generatie gepatenteerde KALDEWEI afvoergarnituren is ultra vlak en overtuigt door zijn bijzonder lage opbouwhoogte: De bouwhoogte van de KA 90 ultra vlak bedraagt slechts 61 millimeter – 20 millimeter minder dan bij gangbare systemen met afvoergootje.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_KA_90.jpg

DIN A4
5 MB

Hoeveel vlakker gelijkvloerse douches van KALDEWEI met KA 90 in vergelijking met gebruikelijke afvoersystemen met gootje zijn, demonstreerde de premiumfabrikant op indrukwekkende wijze op de ISH 2015. Vakbezoekers op het gebied van installatie en planning toonden zich, mede door de rechtstreekse tegenoverstelling van de diverse oplossingsvarianten, volledig overtuigd van de voordelen van de KA 90.

Source: © KALDEWEI/BECKER LACOUR  |  4_KALDEWEI_ISH_2015.jpg