(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Puro Duo: Tijd voor het wezenlijke

De succesvolle Puro ligbadenfamilie van KALDEWEI is aangevuld met een nieuwe binnenvorm voor comfortabel baden met z’n tweeën

Ahlen, maart 2013. – KALDEWEI breidt haar ligbadenfamilie Puro uit met een nieuw model: Puro Duo vervult de wens naar gedeeld badplezier in combinatie met een hoogwaardig en tijdloos design. Daarvoor zorgen twee ergonomisch vormgegeven rugschuiningen en een in het midden gepositioneerde afvoer- en overlooparmatuur.

Het ligbad delen met uw partner! Zo kunt u samen heerlijk bijkomen van de alledaagse stress. Een fantastische belevenis is dat helemaal, wanneer u beiden tegelijk in het warme water kunt glijden. Voor een ontspannend bad met z’n tweetjes biedt KALDEWEI een ruime keus aan ligbadmodellen met royale binnenafmetingen en twee comfortabele rugschuiningen. Bovendien is de in 2008 met succes geïntroduceerde Puro ligbadenfamilie met een nieuwe duo-variant uitgebreid.

Dubbel goed: strak design en topmerkkwaliteit van KALDEWEI

Reductie van alle elementen tot het wezenlijke is een van de basisprincipes van de moderne buiten- en binnenhuisarchitectuur. Het nieuwe ligbad Puro Duo van KALDEWEI is precies zo ontworpen en biedt dankzij twee ergonomisch uitgevoerde, vloeiend verlopende rugschuiningen en een in het midden geplaatste afvoer- en overloopgarnituur een zeer hoog badcomfort. De Puro Duo is leverbaar in de drie afmetingen 170 x 75 cm, 180 x 80 cm en 190 x 90 cm. Dat maakt het mogelijk, om de Puro Duo harmonieus in de individuele badkamervorm in te passen en heerlijk te baden – samen, of alleen.

„Een goed, tijdloos design betekent voor KALDEWEI nu juist niet alleen maar het ontwerpen van een in formele zin fraai product“, verduidelijkt Marcus Möllers, manager Public Relations bij KALDEWEI. „Wij willen de klant een echte meerwaarde bieden. Dat gold dus ook bij het ontwerpen van onze nieuwe Puro Duo: het symmetrisch gevormde ligbad biedt alle ruimte voor gezamenlijk baden en vormt qua design een intelligente voortzetting van de zeer gevraagde Puro modelserie.“

Net als alle overige ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI is ook de Puro Duo vervaardigd van kostbaar KALDEWEI geëmailleerd staal. Deze kan desgewenst worden uitgevoerd met een antislip-emaillering en de KALDEWEI pareleffect-afwerking. Daarnaast zijn voor de Puro Duo tal van comfortverhogende accessoires leverbaar, zoals de elektronische armatuur KALDEWEI Comfort Select, een enkelzijdige ligbadhandgreep of het nieuwe bad-audio-systeem Sound Wave. KALDEWEI geëmailleerd staal kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke hoge oppervlaktekwaliteit: in het emaille ontstaan ook bij intensief dagelijks gebruik zelfs geen kleinste krasjes, waarin zich vuil of kalk kunnen vasthechten. Dat maakt producten van het merk KALDEWEI voor particulieren en bedrijven niet alleen tot een veilige, maar ook een schone keuze voor de badruimte – waarop maar liefst 30 jaar garantie wordt verleend!

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

doc nl ISH KALDEWEI Puro Duo
doc  |  1 MB
zip KALDEWEI Puro Duo pics only
zip  |  6 MB
< DIN A4
3 MB

Reductie van alle elementen tot het wezenlijke is een van de basisprincipes van de moderne buiten- en binnenhuisarchitectuur. Het nieuwe ligbad Puro Duo van KALDEWEI is precies zo ontworpen en biedt dankzij twee ergonomisch uitgevoerde, vloeiend verlopende rugschuiningen en een in het midden geplaatste afvoer- en overloopgarnituur een zeer hoog badcomfort. Dat maakt het mogelijk om de Puro Duo harmonieus in de individuele badkamervorm in te passen en heerlijk te baden – samen, of alleen.

Source: © KALDEWEI  |  KAL_Nische_model04-bearb_A5.jpg

> DIN A4
2 MB

Het ligbad delen met uw partner! Zo kunt u samen heerlijk bijkomen van de alledaagse stress. Een fantastische belevenis is dat helemaal, wanneer u beiden gelijktijdig in het warme water kunt glijden. Voor een ontspannend bad met z’n tweetjes biedt KALDEWEI een ruime keus aan ligbadmodellen met royale binnenafmetingen, twee comfortabele rugschuiningen en een in het midden gepositioneerde afvoer- en overlooparmatuur. Bovendien is de in 2008 met succes geïntroduceerde Puro ligbadenfamilie met een nieuwe duo-variant uitgebreid.

Source: © KALDEWEI  |  press_KALDEWEI_Puro-Duo_Alpine-White_3.2.jpg

< DIN A4
589 KB

Het nieuwe ligbad Puro Duo vervult de wens naar gedeeld badplezier in combinatie met een hoogwaardig en tijdloos design. Daarvoor zorgen twee ergonomisch vormgegeven rugschuiningen en een in het midden gepositioneerde afvoer- en overlooparmatuur. De Puro Duo is leverbaar in de drie afmetingen 170 x 75 cm, 180 x 80 cm en 190 x 90 cm.

Source: © KALDEWEI  |  press_KALDEWEI_Puro-Duo_Alpine-White_top-view_3.3.jpg