(NL)
Pers
Actueel
Detail

Bienvenue à Paris: De Peninsula Hotels vieren hun debuut in Europa

Ahlen, maart 2015. – Op maat gemaakte kroonluchters, prachtige gewaden, marmeren vloeren en moderne meubelen: Al vele decennia staat de naam Peninsula voor glamour en stijl. Met The Peninsula Paris opende de luxehotelgroep in de zomer van 2014 haar eerste vestiging in Europa. In alle gastenbadkamers wordt het excellente niveau van het hotel door ligbaden van KALDEWEI onderstreept. Reeds eerder koos de hotelgroep in Tokio, Hongkong, Bangkok, Shanghai en Chicago bewust voor het hoogwaardige materiaal en tijdloze design van de premium fabrikant.

De hotels van de Peninsula Groep staan echter niet alleen voor een hoog kwaliteitsbewustzijn en een exquise stijl. Vestiging op toplocaties is een even belangrijk aspect, waarom The Pensinsula in de internationale hotelwereld bekend staat. Voor haar 5-sterren-hotel in Parijs heeft de hotelgroep een klassiek Frans gebouw in de stijl van de late 19de eeuw gekozen, centraal gelegen aan de beroemde Avenue Kléber – slechts een paar schreden verwijderd van de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées.

Badgenot uit de luxe-klasse met KALDEWEI
In de kostbaar ingerichte badkamers van het Pensinsula Paris nodigt het KALDEWEI ligbad Centro Duo Oval van kostbaar geëmailleerd staal de gasten uit tot een het nemen van een exclusief ontspanningsbad. Het door het gerenommeerde Italiaanse designbureau Sottsass Associati ontworpen bad behoort tot de absolute blikvangers in de royale, met zwart en wit marmer ingerichte badkamers. Met haar ovale basisvorm en een diepte van 47 cm garandeert het badmodel Centro Duo Oval ultiem comfort en imponeert daarnaast door zijn bijzonder fraaie puristische vormgeving. Drie suites zijn bovendien met Ellipso Duo Oval ligbaden en het KALDEWEI whirlsysteem Vivo Turbo Plus uitgerust en bieden de gasten daarmee een uitzonderlijke wellness-beleving.

The Peninsula Paris – beschrijving:

Hotelgroep:The Peninsula Hotels
Categorie:5 sterren
Opening:augustus 2014
Aantal kamers:200 – waarvan 34 suites
KALDEWEI producten:Ligbad Centro Duo Oval, ligbad Ellipso Duo Oval et whirlsysteem Vivo Turbo Plus

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR The Peninsula Paris
zip  |  25 MB
< DIN A4
5 MB

In hartje Parijs, slechts enkele schreden verwijderd van de Arc de Triomphe en de Champs-Élysées , zijn bij het Europese debuut van de exclusieve hotelgroep The Peninsula Hotels nieuwe standaards voor design, comfort en luxe gezet.

Source: William Furniss  |  1_The_Peninsula_Paris_Aussenansicht.jpg

< DIN A4
3 MB

Luxueus design, tijdloze elegantie en een ongeëvenaard comfort: Het KALDEWEI ligbad Centro Duo Oval van kostbaar, speciaal geëmaileer staal behoort tot de blikvangers van de royale marmeren badkamers van het Peninsula Paris.

Source: © The Peninsula Paris  |  2_The_Peninsula_Paris_Badezimmer.jpg