(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Skin Touch: badgenot met verjongingbronseffect

Ahlen, juni 2015. – Een soepeler, gladdere en jonger ogende huid na slechts één bad: Met de nieuwe beauty-sensation „KALDEWEI Skin Touch“ verandert het bad in een verjongingsbron. Het systeem gebruikt de vitaliserende werking van pure zuurstof en zorgt zo voor een onvergelijkelijke badbeleving met een unieke kosmetische uitwerking.

KALDEWEI Skin Touch verenigt op unieke wijze de ultieme ontspanning van een ligbad met een weldadig luxueuze diepteverzorging. Microfijne luchtbelletjes doorstromen het badwater, verrijken dit met natuurlijke zuurstof en zorgen zo voor een voelbaar anti-aging effect: De productie van de huidcellen wordt gestimuleerd, de huid poriëndiep gereinigd, de doorbloeding gestimuleerd en lijntjes en rimpeltjes gladgetrokken – geheel zonder badadditieven. De instromende luchtbelletjes doen denken aan een zachte badmelk, die zich gelijkmatig in de kuip verdeelt en het lichaam behoedzaam omhult. Het resultaat: een van top tot teen zijdezachte, soepele huid, die ook na het bad nog lang  zo aanvoelt.

Met Skin Touch wordt baden in een KALDEWEI ligbad van natuurlijk geëmailleerd staal tot een weldadig moment van diep inwerkende regeneratie en verzorging. Een decente douche verrijkt het water met ultrafijne luchtbelletjes, die tot wel 100 keer kleiner zijn dan de luchtbellen van een whirlbad en het zuurstofgehalte van het badwater duidelijk verhogen. Skin Touch is voor het merendeel van de ruim 200 KALDEWEI ligbaden verkrijgbaar. Het is vlaksluitend in de zijwand geïntegreerd en werkt bijzonder geluidsarm. Perfecte voorwaarden voor een ontspannend schoonheidsbad!

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR Skin Touch NL
doc  |  3 MB
KALDEWEI Skin Touch CMYK
zip  |  6 MB
> DIN A4
3 MB

KALDEWEI Conoduo met Skin Touch. KALDEWEI Skin Touch voegt aan het ligbad een geheel dimensie dimensie toe: regenerende ontspanning en verzorging met weldadige dieptewerking. De natuurlijke kracht van zuurstof in de vorm van microfijne luchtbelletjes vitaliseert de huidcellen en zorgt zo voor een heerlijk verjongingsbroneffect. De huid wordt voelbaar soepeler en gladder.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Skin_Touch.jpg

> DIN A4
1 MB

KALDEWEI Conoduo met Skin Touch. De instromende luchtbelletjes doen denken aan een zachte badmelk, die zich gelijkmatig in de kuip verdeelt en het lichaam behoedzaam omhult. Skin Touch is voor het merendeel van de ruim 200 KALDEWEI ligbaden verkrijgbaar.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Skin_Touch.jpg

> DIN A4
2 MB

Het resultaat van een bad met KALDEWEI Skin Touch: een van top tot teen zijdezachte, soepele huid, die ook na het bad nog lang zo aanvoelt.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Skin_Touch.jpg