(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Secure Plus – voor rondom veilig douchegenot

Met KALDEWEI Secure Plus slaat Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG, Ahlen,  een nieuw hoofdstuk open op het gebied van oppervlakteveredeling Voor het eerst biedt de premiumfabrikant een complete, nagenoeg onzichtbare, slipremmende volvlak-oppervlakteveredeling voor geëmailleerde douchevlakken van staal-emaille KALDEWEI Secure Plus garantiert zorgt voor veiligheid op het hoogste niveau – en laat het design van het douchvlak voor zichzelf spreken.

Moderne baden worden tegenwoordig niet uitsluitend vanuit functionele gezichtspunten ontworpen, maar dienen ook nog eens te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van esthetische vormgeving. Een belangrijke rol daarbij speelt de individuele aanpassing aan de uiteenlopende leefsituaties. Met de wereldprimeur KALDEWEI Secure Plus kunnen geëmailleerde douchevlakken in alle twaalf exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection worden veredeld met een nagenoeg onzichtbare, slipremmende volvlak-veredeling voor optimale staveiligheid. Een van KALDEWEI Secure Plus voorzien vlakvloers douchevlak biedt zo niet alleen voordelen qua comfort en obstakelvrije toegankelijkheid, maar versterkt de esthetische expressie van het badkamerdesign.

Stijlvol en veilig douchen met Secure Plus
De KALDEWEI Secure Plus emaillering wordt duurzaam in het volledige douchevlak van kostbaar KALDEWEI staal-emaille ingebrand. Op die manier ontstaat een gelijkmatig materiaaloppervlak, dat overal volmaakte loop- en staveiligheid garandeert. Door de volvlaks uitgevoerde emaillering is het slipremmende effect nagenoeg onzichtbaar.

De kwaliteit van KALDEWEI is spreekwoordelijk: Vlakvloers uitgevoerde geëmailleerde douchevlakken met KALDEWEI Secure Plus oppervlak zijn niet alleen oogstrelend mooi en veilig, maar overtuigen evenzeer door de excellente materiaal- en hygiëne-eigenschappen van KALDEWEI staal-emaille: Dit kostbare materiaal is bijzonder duurzaam, robuust en gemakkelijk schoon te houden. Op het poriënvrije oppervlak ontstaan zelfs na vele jaren gebruik zelfs geen microscopisch kleine krasjes. Vuil en bacteriën krijgen geen kans zich vast te hechten – douchen wordt zo een in alle opzichten veilige, en dat niet alleen in de badkamer thuis. Dankzij de vele voordelen van staal-emaille zijn geëmailleerde douchevlakken met KALDEWEI Secure Plus bij uitstek een veilig keus voor baden met extra hogen eisen ten aanzien van veiligheid, hygiëne en schoonmaakgemak – bijvoorbeeld in hotels, ziekenhuizen of seniorentehuizen.

Innovatie en kwaliteit – gecombineerd met veiligheid
Met de wereldprimeur KALDEWEI Secure Plus onderstreept de fabrikant eens te meer z’n materiaalcompetentie op het gebied van staal-emaille. In de continue doorontwikkeling van dit unieke materiaal weerspiegelt zich KALDEWEI’s pioniersgeest op het gebied van de badcultuur. Speciaal in het vizier staan daarbij slipremmende oppervlakteveredelingen, die KALDEWEI voortaan - naast de antislip- en volledig antislip-uitvoering met de nieuwe KALDEWEI Secure Plus - in drie, op uiteenlopende individuele eisen afgestemde productversies aanbiedt.

TÜV Rheinland heeft Secure Plus van KALDEWEI gecertificeerd conform kwaliteitsklasse B voor natbelaste “blote voeten zones” (DIN 51097) en conform kwaliteitsklasse R10 voor antislipeigenschappen in werkruimten en zones met verhoogd uitglijgevaar (DIN 51130). Het slipremmende oppervlak KALDEWEI Secure Plus  is leverbaar voor de vlakvloerse geëmailleerde douchevlakken van de productseries Conoflat, Superplan, Superplan Plus, Superplan XXL en Xetis in alle kleuren van de Coordinated Coulours Collection.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

Tekst
doc  |  1 MB
Alle afbeeldingen
zip  |  5 MB
< DIN A4
3 MB
DIN A4
2 MB