(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI Skin Touch: Badbelevenis met verjongingsbron-effect

Ahlen, maart 2015. – Premium-fabrikant KALDEWEI presenteert een nieuwe sensatie op badcultuurgebied op de ISH 2015: KALDEWEI Skin Touch biedt een heerlijke kosmetische badbeleving met een weldadig regenererend effect. Deze wereldprimeur voor ligbaden van speciaal geëmailleerd staal heeft een vitaliserend werking en zorgt voor een voelbaar gladdere, zijdezachte huid. 

 

De badkamer is de laatste jaren getransformeerd in een heuse wellness oase – niet alleen in hotels, maar ook in de eigen woning. In het bijzonder het ligbad geldt hier als synoniem voor ontspanning en regeneratie. Als eerste fabrikant wereldwijd levert KALDEWEI voor zijn ligbaden van kostbaar geëmailleerd staal nu een systeem, waarmee het bad evolueert naar een onvergelijkelijke ontspanningssensatie , gepaard met een kosmetische uitwerking op de huid: Skin Touch verenigt op unieke wijze ultieme ontspanning en weldadig luxueuze diepteverzorging. Microfijne luchtbelletjes vitaliseren de huidcellen. Door de natuurlijke kracht van de zuurstof in het water werk KALDEWEI Skin Touch als een heuse verjongingsbron, want de huid voelt na het baden veel soepeler en gladder aan. Het resultaat is een zijdezacht, jeugdiger huidgevoel dat ook na het bad nog lang aanhoudt. 

 

Om dat revolutionaire beauty-effect te realiseren verrijkt KALDEWEI Skin Touch het water met ultrafijne luchtbelletjes, die tot wel 100 keer kleiner zijn dan de luchtbellen van een conventioneel whirlsysteem. De instromende luchtbelletjes doen denken een een zachte badmelk, die zich gelijkmatig in de kuip verdeeld. Deze zorgen ervoor dat de huid ook zonder gebruik van badadditieven zijdezacht en soepel aanvult. Dat is badgenot van een volstrekt nieuwe dimensie, oftwewel baden met een spa-factor.

 

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

7 KALDEWEI PR Skin Touch
doc  |  2 MB
7 KALDEWEI PR Skin Touch
zip  |  6 MB
> DIN A4
2 MB

KALDEWEI Skin Touch voegt aan het baden een geheel dimensie dimensie toe: regenerende ontspanning en verzorging met weldadige dieptewerking. Microfijne luchtbelletjes vitaliseren de huidcellen door de natuurlijke kracht van de zuurstof en zorgen zo voor een heerlijk verjongingsbroneffect. De huid wordt voelbaar soepeler en gladder

Source: © KALDEWEI  |  7_3_KAL_Skin_Touch.jpg

> DIN A4
3 MB
> DIN A4
1 MB