(NL)
Pers
Actueel
Detail

Nieuwe KALDEWEI wastafelvarianten van speciaal geëmailleerd staal

Ahlen, maart 2016. – Ter gelegenheid van de SHK/IFH presenteert KALDEWEI een aantal nieuwe varianten uit zijn wastafelseries. De wereldprimeur van de nieuwe wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal bracht de vakbezoekers op de ISH vorig jaar in vervoering. Waar de eerste reacties al op wezen, werd in de daarop volgende maanden meer dan bevestigd: harmonieuze badkamerinrichting – met douchevlak, ligbad en nu ook met wastafels van geëmailleerd staal – op basis van een harmonieuze designtaal en uniforme materialiteit weerspiegelt de polsslag van de huidige tijd en overtuigt klanten in binnen- en buitenland. Een reden te meer om de succesvolle marktintroductie nu met de consequente uitbreiding van het nieuwe productsegment af te ronden.

„De marktintroductie van de KALDEWEI wastafels op de ISH 2015 was een groot succes: Al na korte tijd werden de door ons geambieerde doelen duidelijk overtroffen. De nieuwe wastafels van speciaal geëmailleerd staal overtuigen installateurs, architecten en objectbeslissers wereldwijd door hun uitzonderlijke stabiliteit, onderhoudsgemak en designkwaliteit“, zo luidt het positieve resumé van Horst King, verkoopleider van KALDEWEI Duitsland, een jaar na de wereldpremière.

Veelzijdige afmetingen en inbouwvarianten
In totaal omvat het KALDEWEI wastafel-assortiment vijf productseries, leverbaar in tal van afmetingen en in alle gangbare inbouwvarianten: van onderbouw-, inbouw- en opbouw-wastafel tot en met de ruimtesparende wandwastafel voor de gastenbadkamer. De hoge kwaliteit van de geëmailleerde wastafels komt tot uitdrukking in de meervoudige bekroning met belangrijke designprijzen, zoals de German Design Award 2016 voor de series Centro, Cono en Puro of de Good Design Award voor de serie Emerso van Arik Levy.

Nieuw: KALDEWEI Silenio met nieuwe afmetingen en desgewenst zonder overloop
De serie Silenio wordt ter gelegenheid van de SHK/IFH met een 120 cm brede opzetwastafel uitgebreid. Bovendien zijn alle Silenio wastafels per direct ook zonder overloopgat leverbaar. Daardoor komt de natuurlijke, vloeiende vormentaal van deze wastafels nog beter tot zijn recht. Daarnaast kunnen het aantal kraangatboringen en hun posities speciaal bij de dubbele wastafels Cono en Silenio nog flexibeler worden gekozen. Met deze productuitbreidingen kan de installateur perfect inspelen op de ambitieuze wensen van zijn klanten naar een hoogwaardige en harmonieus afgestemde inrichting van de badkamer.

Een veilige keus dankzij speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal
Dankzij zijn evidente materiaalvoordelen heeft speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zich bij de inrichting van badkamers al vele decennia bewezen. Zijn uitzonderlijke bestendigheid en onderhoudsgemak maken dit materiaal bij uitstek geschikt voor regelmatig en intensief gebruikte wasplekken. Met zijn veelzijdige wastafelsegment biedt KALDEWEI duurzame productoplossingen voor iedere ruimtelijke situatie – zowel voor de particuliere badkamer als voor de inrichting van openbare sanitaire ruimten.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR washbasins NL
doc  |  2 MB
2 KALDEWEI Waschtische
zip  |  20 MB
< DIN A4
2 MB

Afgebeeld: Opzetwastafel Silenio. Ter gelegenheid van de SHK/IFH presenteert KALDEWEI nieuwe afmetingen van zijn wastafelserie Silenio. Alle modellen van deze productserie zijn per direct ook zonder overloopgat leverbaar.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Silenio.jpg

DIN A4
3 MB

Afgebeeld: Opzetwastafels Centro. Met zijn uitzonderlijke stabiliteit, onderhoudsgemak en fraai gevormd design overtuigt het nieuwe wastafelsegment van hoogwaardig, speciaal geëmaileerd KALDEWEI staal talrijke klanten in binnen- en buitenland. De hoge kwaliteit van de geëmailleerde wastafels komt tot uitdrukking in hun meervoudige bekroning met belangrijke designprijzen.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Centro.jpg

DIN A4
3 MB

Afgebeeld: Wandwastafel Cono. Het aantal kraangatboringen en hun posities kunnen speciaal bij de dubbele wastafels Cono en Silenio nog flexibeler worden gekozen.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Cono.jpg

DIN A4
4 MB

Afgebeeld: Dubbele wastafel Cono als inbouwvariant. De wastafels van de in totaal vijf modelseries zijn in tal van afmetingen en als wand-, inbouw-, onderbouw- of opbouwvariant leverbaar en daardoor voor iedere inbouwsituatie geschikt.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Cono.jpg

DIN A4
4 MB

Afgebeeld: Ligbad Meisterstück Conoduo, wastafels Cono en geëmailleerd douchevlak Conoflat. Uniforme materialiteit, harmonieuze vormgeving en een volmaakt bijpassende kleurgeving van douchevlak, ligbad en wastafel van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal vormen de kenmerkende eigenschappen van KALDEWEI productoplossingen voor de badkamer.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Cono.jpg