(NL)
Pers
Actueel
Detail

Gelijkvloers douchen met KALDEWEI: eenvoudig, vlak, flexibel

Ahlen, maart 2015. – Wanneer het gaat om flexibel, vlak en gemakkelijk installeren van gelijkvloerse douches, is KALDEWEI de partner van uw keuze. Op de komende ISH presenteert de expert op het gebied van gelijkvloers douchen de volledige bandbreedte van zijn compleetsystemen – waaronder 35 aanvullende afmetingen van het geëmailleerde douchevlak Scona. Daarnaast presenteert KALDEWEI voor het eerst de nieuwe ultravlakke afvoergarnituur KA 90, waarmee gelijkvloerse douches met een opbouwhoogte van slechts 60 mm gerealiseerd kunnen worden. Daarmee demonstreert KALDEWEI op indrukwekkende wijze dat geëmailleerde douchevlakken zelfs nog vlakker geïnstalleerd kunnen worden dan de bekende goot- of puntafvoersystemen voor betegelde douchezones.

Grenzenloze flexibiliteit bij de badkamer planning
Met tien productseries, 57 verschillende afmetingen en meer dan 50.000 varianten is KALDEWEI uw ideale partner voor gelijkvloers douchen. Het geëmailleerde douchevlak Scona bijvoorbeeld biedt flexibele doucheoplossingen voor uiteenlopende ruimtelijke vereisten in zowel de renovatie als nieuwbouw. Naast zijn moderne design en een excellente materiaalkwaliteit overtuigt dit geëmailleerde douchevlak met name door een bijzonder aantrekkelijke prijs/prestatie-verhouding. Ter gelegenheid van de ISH 2015 breidt KALDEWEI de succesvolle modellenserie Scona uit met nog eens 35 aanvullende afmetingen.

Vlak, vlakker, KALDEWEI
Het is niet alleen hun veelzijdigheid die pleit voor gelijkvloerse douchevlakken van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Met name in vergelijking met douchegoten en tegels onderscheiden zij zich door een uitzonderlijk vlakke installatie. Met de nieuwe afvoergarnituur KA 90 maakt KALDEWEI nu ook extreemvlakke inbouw van gelijkvloerse douches mogelijk, dankzij de KA 90 zijn opbouwhoogtes van slechts 60 mm realiseerbaar – zeker in de nieuwbouw een stevig pluspunt. Met vier verschillende uitvoeringen en universeel passend bij alle geëmailleerde douchevlakken met 90 mm-afvoer, zoals bijv. Scona, Superplan of Superplan XXL van KALDEWEI, is de KA 90 optimaal geschikt voor elke inbouwsituatie.

Eenvoudige montage met systeem
Dankzij de perfect afgestemde compleetsystemen van KALDEWEI laten geëmailleerde gelijkvloerse douchevlakken zich in slechts een paar stappen installeren. De KALDEWEI systeemoplossingen, bestaande uit douchevlak, montagesysteem en afvoergarnituur, zijn uitzonderlijk stabiel, vele jaren bestand tegen hoge belastingen, en garanderen bovendien een perfecte vocht- en geluidsisolatie.

Een royaal aanbod aan afmetingen, minimale opbouwhoogtes en de eenvoudige en snelle installatie maken KALDEWEI tot uw ideale partner voor gelijkvloers douchen.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG.

3 KALDEWEI PR Floor level showering
doc  |  3 MB
3 KALDEWEI PR Floor level showering
zip  |  15 MB
< DIN A4
3 MB

Flexibel: Met royaal meer dan 50.000 varianten biedt KALDEWEI maximale flexibiliteit voor individuele badkamerinrichting. Gelijkvloerse douchevlakken van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal overtuigen niet alleen door maar liefst 57 beschikbare afmetingen, maar ook door hun exclusieve design- en kleurenpalet en het comfortabele toebehoren. Afgebeeld: KALDEWEI Xetis in Maple Brown mat.

Source: © KALDEWEI  |  3_1_KAL_Xetis.jpg

< DIN A4
1 MB

Vlak: KALDEWEI douchevlakken laten zich dankzij de nieuwe montagesystemen bijzonder vlak installeren. Ter gelegenheid van de ISH 2015 presenteert KALDEWEI niet alleen 35 aanvullende afmetingen van het geëmailleerde douchevlak Scona, maar ook de nieuwe afvoergarnituur KA 90.

Source: © KALDEWEI  |  3_2_KAL_Scona.jpg

< DIN A4
261 KB

Met de afvoergarnituur KA 90 zijn opbouwhoogtes van slechts 60 mm realiseerbaar.

Source: © KALDEWEI  |  3_3_KAL_KA_90.jpg

< DIN A4
3 MB

Eenvoudig: Dankzij montagevriendelijke systeemoplossingen laten gelijkvloerse douchevlakken van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zich in slechts een paar stappen installeren.

Source: © KALDEWEI  |  3_4_KAL_ESR_II.jpg