(NL)
Pers
Actueel
Detail

KALDEWEI is present op de SHK Essen en de IFH Nürnberg

Ahlen, maart 2016. – In het voorjaar van 2016 presenteert KALDEWEI zich op de sanitair vakbeurzen in Essen en Nürnberg eens te meer als sterke partner van de sanitair-, verwarming- en klimaatbranche. Speciaal in het vizier staan praktijkgerichte oplossingen voor gelijkvloerse doucheplekinrichting, wastafels van speciaal geëmailleerd staal en de nieuwe badcollecties, die in samenwerking met de designers Arik Levy en Anke Salomon zijn gerealiseerd.

De marktintroductie van de KALDEWEI wastafels het afgelopen jaar was niet alleen in Duitsland, maar ook internationaal een groot succes. Op de SHK/IFH presenteert de premiumfabrikant zijn nieuwe wastafels van speciaal geëmailleerd staal en breidt met nieuwe varianten dit productsegment consequent verder uit. Eveneens getoond worden nieuwe oplossingen voor gelijkvloerse douchevlakken, waaronder de ultravlakke afvoergarnituur KA 90, die nu ook met volledig geëmailleerd afvoerdeksel wordt aangeboden Met de nieuwe geëmailleerde afvoerdeksels voor alle gelijkvloerse douchevlakken met 90 mm afvoer zijn nu ook douchevlakken in het middeldure prijssegment, bijvoorbeeld de Scona of Superplan, in een volledig geëmailleerde uitvoering leverbaar.

Verdere highlights op de SHK/IFH zijn de KALDEWEI Meisterstücke uit de productlijnen Emerso en Incava en de nieuwe Meisterstücke voor wand- en hoekinbouw. Het ligbad Silenio completeert samen met de wereldprimeur KALDEWEI Skin Touch de beurspresentaties in Essen en Nürnberg.

KALDEWEI: Partner van de sanitair- en installatiebranche
Sanitair professionals kunnen zich op de stand van KALDEWEI zelf van de kwaliteit van de noviteiten overtuigen en zich over de vele KALDEWEI serviceaanbiedingen laten informeren. Het doel daarvan is, door eenvoudige en intuïtieve tools het werk van de installateurs en sanitairplanners nog verder te vergemakkelijken. Daartoe behoren bijvoorbeeld een montageconfigurator voor gelijkvloers douches, de mobiele KALDEWEI website en een film ter ondersteuning van de advisering in het drie stappen tellende verkooptraject. Deze aanbiedingen laten op indrukwekkende manier zien, hoe geleefde partnership in z'n werk gaat.

Meervoudig bekroonde beursstand
KALDEWEI nodigt zijn bezoekers uit om de diverse producten en montageoplossingen geheel nieuw te beleven. De inrichting van de stand is geïnspireerd op het ISH-evenement en imponeert door een zeer bijzondere architectuur. Geïnspireerd op de stralingskracht van het licht doorsnijden afzonderlijke stralen de merkruimte en vormen zo driedimensionale facetten, waarbinnen de diverse thematische zwaartepunten voor het voetlicht worden geplaatst. Zo wordt de iconische enscenering van mens en product voor de gasten met alle zintuigen beleefbaar. Voor zijn unieke concept werd de beursstand van KALDEWEI eerder reeds met vijf awards onderscheiden, waaronder gerenommeerde prijzen als de „Iconic Award 2014 – Best of Best“ van de Raad voor Vormgeving en de „FAMAB AWARD 2015“.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR SHK IFH 2016 NL
doc  |  3 MB
1 KALDEWEI auf SHK IFH
zip  |  19 MB
< DIN A4
2 MB

De inrichting van de stand is geïnspireerd op het ISH-evenement en imponeert door een zeer bijzondere architectuur. Voor zijn unieke concept werd de KALDEWEI beursstand eerder reeds met vijf awards onderscheiden.

Source: © KALDEWEI/BECKER LACOUR  |  4_KALDEWEI_Messestand.jpg

< DIN A4
2 MB

Met de succesvolle introductie van de KALDEWEI wastafels het afgelopen jaar heeft de premiumfabrikant opnieuw een uitroepteken in de branche gezet. Installateurs, architecten en objectbeslissers zijn zowel over het design als over de kwaliteit van de modellen ronduit opgetogen. Ter gelegenheid van de SHK/IFH wordt het nieuwe productsegment consequent uitgebreid.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Silenio.jpg

< DIN A4
588 KB

Dankzij zijn evidente materiaalvoordelen heeft speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zich bij de inrichting van badkamers al vele decennia bewezen. Zijn uitzonderlijke bestendigheid en onderhoudsgemak maken dit materiaal bij uitstek geschikt voor toepassing bij regelmatig en intensief gebruikte wasplekken.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Silenio_1.jpg

< DIN A4
598 KB

KALDEWEI presenteert op de SHK/IFH de afvoergarnituur KA 90 met vlak ingelaten, volledig geëmailleerd afvoerdeksel, die zich met alle geëmailleerde KALDEWEI douchevlakken met 90-mm afvoer laten combineren. Dankzij deze highlight is per direct nu ook het douchevlak Scona in een volledig geëmailleerde uitvoering voor ultravlakke gelijkvloerse inbouw leverbaar.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Silenio_2.jpg

< DIN A4
3 MB