(NL)
Pers
Actueel
Detail

Met lelie-ornamenten van KALDEWEI fleurt de badkamer op

Ahlen, januari 2013. – Is er iets fijners, dan na de koude wintermaanden in het voorjaar de natuur weer te zien ontwaken: overal ontluiken de knoppen en steeds meer planten tonen hun bloemenpracht. Inspiratie te over om bloemendecors ook bij KALDEWEI tot een trend te maken. Met sierlijke lelie-ornamenten voor baden en geëmailleerde douchevlakken zorgt KALDEWEI voor hoogstpersoonlijke accenten in de badkamer.

In decente grijstinten spreiden de sierlijke lelies van dit exclusieve decor zich uit over het oppervlak van kostbaar KALDEWEI geëmailleerd staal. Voor baden en geëmailleerde douchevlakken in de kleuren alpine wit en zwart biedt premium-fabrikant KALDEWEI een specifieke uitvoering met lelie-decor: hier harmonieert het verfijnde bloemenpatroon – ontworpen door het prijsbekroonde designbureau Phoenix Design Stuttgart/Tokio – volmaakt met de tijdloze vormgeving van de geëmailleerde KALDEWEI producten. Wie gecharmeerd is van een badkamer met een bijzondere ‘touch‘, maakt met deze creatieve oogstreler de juiste keuze.

Kunstvol decor voor exclusieve baden en douchevlakken

Door de organische vormgeving van het ornament zijn baden en douchevlakken met lelie-decor bijzonder goed combineerbaar met natuurlijke badkamervloeren van hout, steen of sobere tegels. Het bloemenpatroon is leverbaar voor 14 selecte KALDEWEI badmodellen – waaronder de Centro Duo en de Asymmetric Duo – en voor de gelijkvloerse geëmailleerde douchevlakken Conoflat, Ladoplan, Superplan Plus, Superplan en Superplan XXL. Tijdens het productieproces wordt het lelie-ornament duurzaam in het KALDEWEI-emaille ingebrand. Op die manier waarborgt KALDEWEI de bestendigheid van het filigreine decor en doet het voorjaar iedere dag opnieuw zijn intrede in uw badkamer.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

doc nl KALDEWEI PM Ornamentik
doc  |  7 MB
1 KALDEWEI Conoflat Alpinweiss mit Lilien Ornament
zip  |  2 MB
1b KALDEWEI Conoflat Alpinweiss mit Lilien Ornament
zip  |  2 MB
2 KALDEWEI Superplan Plus Schwarz mit Lilien Ornament
zip  |  547 KB
3 KALDEWEI Centro Duo Alpinweiss mit Lilien Ornament
zip  |  222 KB
< DIN A4
2 MB

Door de organische vormgeving van het ornament zijn geëmailleerde douchevlakken met lelie-ornamenten bijzonder goed combineerbaar met natuurlijke badkamervloeren van hout of steen. Afgebeeld: Geëmailleerd douchevlak KALDEWEI Conoflat in de kleur alpine wit met lelie-ornament.

Source: © KALDEWEI  |  1b_KALDEWEI_Conoflat_Alpinweiss_mit_Lilien_Ornament.jpg

< DIN A4
751 KB

Met sierlijke lelie-ornamenten voor geëmailleerde douchevlakken en baden in zwart en alpine wit creëert KALDEWEI een oogstrelend accent in de badkamer. Afgebeeld: geëmailleerd douchevlak KALDEWEI Superplan in de kleur zwart met lelie-ornament.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_Superplan_Plus_Schwarz_mit_Lilien_Ornament.jpg

< DIN A4
533 KB

De lelie-ornamenten zijn speciaal voor KALDEWEI ontworpen door het prijsbekroonde designbureau Phoenix Design Stuttgart/Tokio en verlenen de badkamer een zeer persoonlijke, voorjaarsachtige uitstraling. Afgebeeld: Bad KALDEWEI Centro Duo in de kleur alpine wit met lelie-ornament.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Centro_Duo_Alpinweiss_mit_Lilien_Ornament.jpg