(NL)
Pers
Actueel
Detail

Volledig geëmailleerde afvoerdeksels voor alle gelijkvloerse douches

Ahlen, maart 2016. – Per direct is de KA 90, één van de vlakste afvoergarnituur die op de markt beschikbaar is, met volledig geëmailleerd afvoerdeksel leverbaar. Deze is met alle KALDEWEI douchevlakken met 90 mm afvoer combineerbaar. Daarmee zijn nu ook douchevlakken uit het middeldure prijssegment, bijvoorbeeld de Scona, in een volledig geëmailleerde uitvoering voor ultravlakke gelijkvloerse inbouw verkrijgbaar. Tien jaar geleden al introduceerde KALDEWEI het eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een aantal geselecteerde douches op de markt. Na de introductie van de ultravlakke afvoergarnituren KA 90 op de ISH 2015 plaatst de onderneming met de uitbreiding van de geëmailleerde afvoerdeksel naar het complete douchesegment opnieuw een uitroepteken op het gebied van gelijkvloerse doucheplekinrichting.

Volledig geëmaileerde douchevlakken: uitzonderlijk vlak en bijzonder stabiel
Dankzij de actuele assortimentsuitbreiding zijn de geëmailleerde afvoerdeksels in combinatie met de garnituur KA 90 nu voor alle geëmailleerde KALDEWEI douchevlakken met 90 mm afvoergat leverbaar. Installateurs profiteren daardoor niet alleen van de ultravlakke inbouw, maar ook van de uniforme materialiteit en optiek. Ongeacht, of plaatsing in het midden of in de hoek van het douchevlak geschiedt - de nieuwe afvoerdeksels zijn volmaakt vlaksluitend in het design van de douche geïntegreerd. Qua kleurstelling laten zij nauwelijks een wens onvervuld, want naast de gangbare sanitairkleuren hebben klanten ook de keuze uit de exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection, die harmonieus op de actuele vloer- en materiaaltrends in de badkamer zijn afgestemd. Zo kunnen sanitairprofessionals tijdens de adviesgeving nog individueler op de wensen en budgetmogelijkheden van hun klanten ingaan.

Behalve door zijn esthetische pluspunten overtuigt het volledig geëmailleerde afvoerdeksel van de KA 90 door een uitzonderlijke stabiliteit en uniek loopcomfort, omdat nu de gehele douchezone van kostbaar geëmailleerd staal is vervaardigd.

KALDEWEI: Pionier op het gebied van geëmailleerde afvoerdeksels
Al meer dan tien jaar geleden zette KALDEWEI met de introductie van de eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een geselecteerd aantal douches nieuwe maatstaven voor gelijkvloerse doucheplekinrichting. De evidente materiaalvoordelen, zoals stabiliteit en loopveiligheid, en de bijzondere esthetiek leidden ertoe dat KALDEWEI de geëmailleerde afvoerdeksels al kort daarna ook voor geselecteerde ligbaden aanbood. Thans zijn naast het complete douchesegment en een groot aantal ligbaden ook wastafels met de bijpassende geëmailleerde afvoerdeksels leverbaar. Tezamen scheppen douche, ligbad en wastafel nieuwe inrichtingsmogelijkheden voor de moderne badkamer.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR enamelled waste cover NL
doc  |  1 MB
3 KALDEWEI KA 90 vollemaillierter Deckel
zip  |  12 MB
< DIN A4
3 MB

Afgebeeld: KALDEWEI Scona met geëmailleerd afvoerdeksel. Per direct is de afvoergarnituur KA 90 met volledig geëmailleerd afvoerdeksel leverbaar. Deze is met alle KALDEWEI douchevlakken met 90 mm afvoer combineerbaar. Daarmee zijn nu ook douchevlakken uit het middeldure prijssegment, bijvoorbeeld de Scona, in een volledig geëmailleerde uitvoering leverbaar.

Source: © KALDEWEI  |  1_KALDEWEI_Scona.jpg

< DIN A4
712 KB

Afgebeeld: KALDEWEI afvoergarnituur KA 90 ultravlak met geëmailleerd afvoerdeksel. De afvoergarnituur KA 90 met volledig geëmailleerd afvoerdeksel biedt installateurs de mogelijkheid van ultravlakke inbouw van gelijkvloerse douchevlakken.

Source: © KALDEWEI  |  2_KALDEWEI_KA_90.jpg

DIN A4
2 MB

Afgebeeld: KALDEWEI Scona met geëmailleerd afvoerdeksel. Als pionier op het gebied van geëmailleerde afvoerdeksels zette KALDEWEI al meer dan tien jaar geleden met de introductie van de eerste geëmailleerde afvoerdeksel voor een geselecteerd aantal douches nieuwe maatstaven voor gelijkvloerse doucheplekinrichting.

Source: © KALDEWEI  |  3_KALDEWEI_Scona.jpg

< DIN A4
123 KB

Qua kleurstelling laten zij geen wens onvervuld: Naast de gangbare sanitairkleuren hebben klanten de keuze uit de exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection, die zich bijzonder fraai met de natuurlijke oppervlakken van hout en natuursteen laten combineren.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_emaillierter_Ablaufdeckel.jpg