(NL)
Pers
Actueel
Detail

Design-Hotel 25hours Bikini Berlin voorziet badkamers van de nieuwste KALDEWEI producten

Ahlen, januari 2014. – Op 31 januari opent de eerste Berlijnse dependance van de vermaarde design-hotelketen 25hours zijn deuren in het historische gebouwenensemble „Bikini Berlin“. In de badruimtes van de hotelkamers zijn de nieuwste producten van premium-badfabrikant KALDEWEI geïnstalleerd. Royale, gelijkvloerse douchevlakken en ligbaden van kostbaar geëmailleerd KALDEWEI staal verenigen superieur design, hoogste kwaliteit en rentabiliteit. Bovendien neemt KALDEWEI met zijn nieuwste innovaties op het gebied van comfort verhogende badkamertechniek, waaronder de elektronische Comfort Select armatuur en het toekomstwijzende bad-audio-systeem Sound Wave, zijn intrek in het 25hours designhotel Bikini Berlin.

Ook de kamers en badkamers van het 25hours Bikini Berlin zijn, geheel in de lijn van het originele designconcept van de hotelgroep, modern en individueel ingericht. In twaalf suites kunnen de gasten vanuit hun ligbad van een adembenemend uitzicht over Berlijn genieten: vrijstaande KALDEWEI Classic Duo Oval Wide ligbaden in arctisch wit mat met een bekleding in modern City-antraciet mat zijn op harmonieuze wijze in de kamers geïntegreerd. De elektronische armatuur Comfort Select van KALDEWEI maakt exacte instelling van de gewenste temperatuur mogelijk, per vingertip – en de moderne overloop KALDEWEI Comfort Level Plus zorgt voor behoedzaam vullen van het bad en een optimale onderdompeldiepte. Wie een van een onvergetelijk, ontspannend bad wil genieten laat zich met het nieuwe bad-audio-systeem Sound Wave van KALDEWEI in de meest letterlijke zin van het woord wegglijden met zijn lievelingsmuziek. Met Sound Wave kunnen audiobestanden via nagenoeg ieder bluetooth-compatibel apparaat worden beluisterd. Het bad fungeert daarbij – leeg of gevuld – als klanklichaam – in het water is het ritme van de muziek zelfs zachtjes voelbaar.

Innovatieve baduitrusting voor veeleisende gasten

De nieuwe KALDEWEI-techniek zal beslist zijn indruk achterlaten bij de veeleisende gasten van het 25hours Bikini Berlin, daarvan is Christoph Hoffmann, CEO/partner van de 25hours Hotel Company, volledig overtuigd: met het bad-audio-systeem Sound Wave en de Comfort Select armatuur willen we vooral een "wow" effect bereiken. Dat is precies de reden waarom ook de ligbaden van de modelserie KALDEWEI Conoduo, die voor tien andere suites van het nieuwe design-hotel werden gekozen, met alle genoemde uitrustingsopties zijn geïnstalleerd. Behalve de moderne KALDEWEI ligbaden zijn in het 25hours Bikini Berlin ook gelijkvloers geëmailleerde douchevakken van de premium-fabrikant toegepast. Het model Superplan Plus sluit in de kleur City-antraciet mat bijzonder harmonieus aan bij de interieuruitvoering. Het matte oppervlak heeft bovendien een niet in het oog vallende, slipremmende functie, zonder afbreuk te doen aan het design van de douche. De afmetingen van maar liefst 100 x 180 cm staan garant voor royaal bemeten doucheplezier.

Design-hotel in het hart van een grootstedelijke stijlenmix

Het historierijke gebouwenareaal van het Bikini Berlin in het westelijk deel van de City vormt een ideale locatie voor het nieuwe design-hotel. Christoph Hoffmann is uitermate content met deze uitzonderlijke ligging: “We hebben de afgelopen jaren diverse locaties onder de loep genomen en denken dat we met het Bikini Berlin een duurzaam baken hebben gevonden. De naoorlogse architectuur is zowel esthetisch als historisch bijzonder boeiend, en de ligging op het snijpunt van de bruisende Breitscheidplatz en de groene oase van de Zoo genereert een natuurlijke spanning, die zich doorvertaalt naar onze hotelinrichting.“ Na Hamburg, Frankfurt, Zürich en Wenen is Berlijn de vijfde thuishaven van de onconventionele hotelketen die met zijn unieke stijl en servicestandaards op het hoogste niveau al ruim tien jaar gasten van overal ter wereld in verrukking brengt.
Het interieurdesign van het nieuwe 25hours Bikini Berlin, dat onder de regie van het gerenommeerde architectuurbureau Aisslinger gestalte kreeg, vormt een creatieve spanningsboog tussen natuur en cultuur: de 149 gastenkamers zijn in mix van „Urban Jungle“ stijlen ingericht en voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijk verblijf in Berlijn. De gasten van het 25hours in Berlijn mogen zich alvast verheugen op interior design hoogstandjes, zoals zij die ook van andere 25hours dependances gewend zijn. Op de nieuwe locatie geniet men in de helft van de met warme materialen en kleuren vormgegeven kamers van het uitzicht op het apen- en olifantenhuis van de Berlijnse dierentuin. In de andere helft van de kamers heeft men een schitterend uitzicht op de waarmerken van West-Berlijn: de Breitscheidplatz, de Kaiser-Wilhelm-Gedächtnis-Kirche en de bruisende Kurfürstendamm. Het design van deze kamers is urbaner van karakter en sluit aan bij Berlijns scherpere, creatieve kant.

KALDEWEI, de ideale partner voor hoteliers

KALDEWEI is de ideale partner voor hotels met hoge design- en kwaliteitsmaatstaven. De producten van de premium-fabrikant overtuigen door hun exclusief design en uitzonderlijke materiaaleigenschappen. Alle ligbaden, douchebakken en geëmailleerde douchevlakken worden door KALDEWEI van kostbaar geëmailleerd staal vervaardigd. Dit materiaal is zo bestendig dat het oppervlak ook na vele jaren van intensief gebruik absoluut geen gebruikssporen vertoont. Behalve door zijn uitzonderlijke goede hygiëne-eigenschappen overtuigt geëmailleerd staal van KALDEWEI bovendien door zijn gemakkelijke en snelle reiniging, die agressieve schoonmaakmiddelen overbodig maakt. Daarmee biedt het merk KALDEWEI hoteliers en investeerders esthetische en veilige productoplossingen – met maar liefst 30 jaar garantie.

Bron: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG. Bewijsexemplaren worden op prijs gesteld.

KALDEWEI PR 25hours Bikini Berlin NL
doc  |  4 MB
zip press 25hours Bikini Berlin pics only
zip  |  87 MB
< DIN A4
5 MB

Christoph Hoffmann is verheugd over de geslaagde symbiose van het 25hours Bikini Berlin en KALDEWEI.

Source: Ronald Frommann  |  press_01_25hours_Bikini_Berlin.jpg

DIN A4
5 MB

In januari 2014 openen de 25hours hotels een dependance in het historierijke gebouwen-ensemble Bikini Berlin.

Source: © 25hours Bikini Berlin  |  press_02_25hours_Bikini_Berlin.jpg

> DIN A4
5 MB

Het interieurdesign van het nieuwe 25hours Bikini Berlin, dat onder de regie van het gerenommeerde architectuurbureau Aisslinger gestalte kreeg, vormt een creatieve spanningsboog tussen natuur en cultuur: De 149 gastenkamers zijn in een mix van „Urban Jungle“ stijlen ingericht en voorzien van alle gemakken voor een onvergetelijk verblijf in Berlijn.

Source: © 25hours Bikini Berlin  |  3_25hours_Bikini_Berlin_Zimmer.jpg

< DIN A4
4 MB

De elektronische COMFORT SELECT armatuur en het nieuwe bad-audio-systeem SOUND WAVE verruimen het comfort in de 22 suites van het 25hours designhotel Bikini Berlin. Met SOUND WAVE zijn muziek- en andere audiobestanden middels bluetooth via het bad beluisterbaar, dat bij de geluidsweergave als resonantielichaam fungeert. Via het COMFORT SELECT bedieningspaneel kan de gewenste watertemperatuur heel gemakkelijk door even aantippen met de vinger op de graad nauwkeurig ingesteld worden en ook het in- en wegstromen van het water is digitaal regelbaar.

Source: © KALDEWEI  |  4_KALDEWEI_Classic_Duo_Oval_Wide_mit_Sound_Wave_und_Comfort_Select.jpg

< DIN A4
4 MB

Het geëmailleerde douchevlak SUPERPLAN XXL sluit in de kleur City-antraciet mat bijzonder fraai aan bij het interieur en biedt met zijn royale afmetingen ruimschoots plaats voor eindeloos doucheplezier. Het matte oppervlak zorgt bovendien op decente wijze voor een slipremmende werking, zonder afbreuk te doen aan het fraaie design van de douche.

Source: © KALDEWEI  |  5_KALDEWEI_Superplan_XXL_und_Classsic_Duo_Oval_Wide.jpg