Kleuren & Oppervlakken


De badkamer wordt steeds belangrijker als een ruimte voor zinnelijke beleving. De badkamer is een plek om even heerlijk te ontspannen en te genieten. Een heldere designtaal draagt hier in grote mate aan bij. Ook warme, natuurlijke kleuren als de KALDEWEI Coordinated Colours zorgen voor een harmonieuze sfeer in de badkamer. Vanaf nu zijn daarom naast de douchevlakken en geselecteerde ligbaden ook alle KALDEWEI wastafels verkrijgbaar in de mooie mattinten van de Coordinated Colours Collection naast de gangbare sanitairkleuren. Het kleurengamma van de badkameroplossingen van KALDEWEI brengt eenheid en harmonie in de badkamer, doordat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

 

Coordinated Colours Collection


Op buitengewoon esthetische wijze onderstreept deze nieuwe collectie matte kleuren de aparte signatuur van onze douchebakken en verlegt ze de grenzen op het gebied van sensualiteit en waardigheid. Zo zijn – passend bij de actuele tegeltrends – bij de Coordinated Colours Collection de kleuren van de douches op vloerniveau perfect op de in de handel verkrijgbare tegelkleuren afgestemd. Dankzij de grootste kleurenselectie voor baden, douchebakken en whirlkuipen biedt KALDEWEI u een groot aantal mogelijkheden om de badkamer compleet volgens uw eigen voorstellen te vormen. Het is echter niet alleen de keuze die overtuigt, het zijn ook de combinatiemogelijkheden.

Met de uitbreiding van de Coordinated Colours Collection naar het wastafelsegment biedt de premiumfabrikant zijn klanten nog meer individualiteit bij de inrichting van de badkamer. De kleurcollectie biedt een moderne selectie van natuurlijke kleuren: van natuurlijke bruintinten en grijsschakeringen tot zacht crème en elegant zwart. Met deze kleuren kan een zeer veelzijdig effect worden bereikt: van harmonieus-elegant terughoudend, tot het creëren van gedurfde contrastverschillen. Door een uniforme kleurstelling en materiaalkeuze worden de KALDEWEI wastafels tegelijkertijd een „Perfect Match“ voor douchevlakken die in kleur zijn geëmailleerd. 

 

COMFORT EN VEILIGHEID

 
In bad gaan wordt met de speciale uitvoeringen van KALDEWEI tot een ontspannend genoegen. Esthetisch gevormde grepen zorgen voor extra veiligheid en zijn afgestemd op het design van de verschillende ligbadmodellen. De antislip oppervlakbehandelingen Antislip en Volantislip zorgen bij het betreden van het ligbad dat u veilig kunt staan en worden nopsgewijs of volvlaks met het geëmailleerd staal verbonden. Om te zorgen dat de ontspanning na het baden behouden blijft, maakt het pareleffect het reinigen eenvoudiger. Dankzij deze oppervlakbehandeling parelt het water van het geëmailleerd staal af en neemt het kalk- en vuildeeltjes mee. U hebt alleen een vochtige doek zonder agressieve reinigingsmiddelen nodig voor de reiniging.

 

KALDEWEI Secure Plus

Moderne baden worden tegenwoordig niet uitsluitend vanuit functionele gezichtspunten ontworpen, maar dienen ook nog eens te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van esthetische vormgeving. Een belangrijke rol daarbij speelt de individuele aanpassing aan de uiteenlopende leefsituaties. Met de wereldprimeur KALDEWEI Secure Plus kunnen geëmailleerde douchevlakken in alle twaalf exclusieve mattinten van de Coordinated Colours Collection worden veredeld met een nagenoeg onzichtbare, slipremmende volvlak-veredeling voor optimale staveiligheid. Een van KALDEWEI Secure Plus voorzien vlakvloers douchevlak biedt zo niet alleen voordelen qua comfort en obstakelvrije toegankelijkheid, maar versterkt de esthetische expressie van het badkamerdesign. 

 

* De afbeelding van de kleuren dient slechts als indicatie en kan, afhankelijk van de monitorweergave, van de werkelijke kleuren afwijken.