(NL)
Bedrijven
Waarom KALDEWEI?

TRADITIONEEL VISIONAIR

Een badkamer is een ruimte om in te leven. Om op krachten te komen en energie op te doen. Om zich te verfrissen, te verkwikken en te ontspannen.
En het is een beslissing. Een statement waarin u uzelf terugziet. Met uw levensstijl, uw levensfilosofie.

Vandaag. En morgen. Duurzaam.

TRADITIE

Wij zijn een sterk geworteld familiebedrijf: in de vierde generatie ontwikkelen en produceren wij meesterlijke badkamerobjecten van perfecte kwaliteit. Met meer dan 100 jaar dezelfde claim: uit de hoogwaardigste materialen en iconisch design perfecte oplossingen te creëren, waarbij we rekening houden met de allerhoogste eisen en als gemaakt voor iedere ruimte.

 


100 jaar KALDEWEI

PASSIE

Of het nu gaat om een douchevlak, ligbad of waskom – geëmailleerd staal is onze grondstof en passie onze motivatie: voor de hoogste precisie, tijdloze esthetiek en de technische uitdagingen die wij als pioniers weten te overwinnen. Deze passie is al generaties aanwezig in onze medewerkers en medewerksters. Ze hebben ons tot een trefwoord voor duurzame badkamerobjecten gemaakt. Alleen zij zijn in staat om onze ambitieuze missie voor kwaliteit op het gebied van product, design en fabricage tot leven te brengen. Gisteren, vandaag en in de toekomst.

 

Live ervaren

Duurzaam

Wie meer dan 100 jaar natuurlijke grondstoffen transformeert tot duurzame, tijdloos mooie producten en denkt in generaties, die heeft het thema duurzaamheid vast en onwrikbaar verankerd in zijn DNA. Vooral omdat ons geëmailleerde staal het waarschijnlijk meest toekomstbestendige materiaal voor sanitairproducten vormt, tot 100% recyclebaar is en zelf uit tot 20% hergebruikt staal bestaat.
Het is daarom logisch dat de productie en het transport zo wordt vormgegeven dat er zuinig wordt omgesprongen met hulpbronnen. Ter bescherming van ons milieu en met het oog om de generaties na ons.

Meer over
duurzaamheid

Voor onze milieuvriendelijke filosofie zijn wij in 2017 onderscheiden met een van de meest gerenommeerde duurzaamheidsprijzen voor ecologisch uitmuntende producten en gebouwen: de „Green Good Design Award“. Voor ons een volgende stap op weg naar de toekomst. Deze weg blijven wij consequent volgen omdat wij nu als eerste van onze branche al onze producten volgens de criteria van de „Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen“ (DGNB) laten certificeren.

Duurzaamheid

 

BEKROOND

 

 

 

Meer over duurzaamheid

Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal

We praten niet alleen over duurzaamheid. We leven en produceren het. Bewijs hiervan zijn de natuurlijke grondstoffen voor glas en staal. De grondstoffen waaruit onze badkamerobjecten bestaan. Twee authentieke materialen met unieke materiaaleigenschappen. Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vormbaarheid.  Glas biedt een excellent luxe uiterlijk en is bijzonder bestand tegen chemische of thermische belastingen. Robuust staal en bestendig glas gaan in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal een onverbrekelijke verbinding aan die de sterke kanten van de materialen combineert tot een ideale symbiose.

 


Meer over het materiaal

Design

Dat wij naast kwaliteit en duurzaamheid ook altijd hechten aan perfecte vormen, wordt bewezen door onze meer dan 150 onderscheidingen, zoals de Red Dot Design Award, de Plus X Award, de Iconic Awards, de Interior Innovation Award en de IF Product Design Award. Dankzij u zijn wij één van de meest onderscheiden fabrikanten van badkamerobjecten ter wereld. Onze designers ontwerpen producten, uiterlijk en vormtaal die aan uw badkamer zijn bijzondere karakter en tijdloze schoonheid verlenen.

 


Meer over het design

LIGBADEN

Ligbaden van KALDEWEI bieden meer dan andere ligbaden. Wat is het verschil? Wij laten het u zien!
 

Meer informatie

DOUCHES

Moderne douches zijn gelijkvloers. Gelijkvloerse douches zijn van KALDEWEI. Ontdek nu de perfecte gelijkvloerse doucheoplossingen.

Meer informatie

WASTAFELS

Schoonheid toont zich in het totaalbeeld. Perfectie in de details. Ervaar deze combinatie in de wastafels van KALDEWEI.

Meer informatie