(NL)
Bedrijven Materiaal
Materiaalvoordelen

ALLES PLEIT VOOR KALDEWEI

Geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI scheppen niet alleen individualiteit en elegantie in de badkamer. Zij staan tevens voor duurzame kwaliteit en volmaakte waardebestendigheid. Want dankzij de hoedanigheid van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zijn KALDEWEI douchevlakken uitzonderlijk robuust en bijzonder hygiënisch tegelijk. Bovendien overtuigen de perfect op elkaar afgestemde systeemcomponenten door hun harmonieuze wisselwerking – het sluiten van compromissen bij het inbouwen is verleden tijd. Daarnaast waarborgen KALDEWEI douchevlakken Duitse kwaliteit, die wereldwijd wordt gewaardeerd en toegepast.

ONZE KRACHT: SPECIAAL GEËMAILLEERD KALDEWEI STAAL

EEN UNIEK MATERIAAL MET 30 JAAR GARANTIE.*

Het perfecte materiaal voor perfect design heeft een naam: Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, sinds mensenheugenis gewaardeerd en elk voor zich beschikkend over unieke materiaaleigenschappen.

Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en optimale vervormbaarheid. Glas is bijzonder resistent tegen chemische of thermische belasting en biedt een schitterende optiek. Robuust staal en resistent glas vormen in KALDEWEI staal-emaille een onlosmakelijke verbinding, waarin de afzonderlijke kwaliteiten van beide materialen een volmaakte symbiose aangaan. Met de ambitie van een pionier, die de grenzen voortdurend verder verschuift, om het goede nog beter te maken, heeft KALDEWEI het speciale recept en het productieprocédé van KALDEWEI staal-emaille bijna een eeuw lang continu verder ontwikkeld, voortdurend verfijnd en consequent verbeterd. KALDEWEI staal-emaille vormt een blijvende waarde, die men dagelijks ziet, ondergaat en steeds opnieuw apprecieert.

Hittebestendig

Brandende of smeulende voorwerpen laten geen brandplekken of rooksporen na.

Kras- en slagvast

Dankzij de symbiose van de bijzondere eigenschappen van staal en glas heeft geëmailleerd staal van KALDEWEI een uiterst groot weerstandsvermogen.

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Op het glasachtige oppervlak van geëmailleerd staal van KALDEWEI krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich aan het oppervlak vast te hechten. Hierdoor is het materiaal uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

UV-BESTENDIG

Dankzij het unieke geëmailleerde staal van KALDEWEI is het oppervlak van onze producten kleur- en lichtecht, vergeelt het niet en behoudt het langdurig zijn originele kleur.

100% duurzaam

Badkamerproducten uit geëmailleerd staal van KALDEWEI bestaan uit de natuurlijke grondstoffen glas en staal, die tot 100% kunnen worden gerecycled.

BESTAND TEGEN CHEMICALIËN

Geëmailleerd staal van KALDEWEI is uiterst bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, cosmetica of badproducten.

KENMERKEND VOOR SPECIAAL GEËMAILLEERD KALDEWEI STAAL: BIJZONDER HYGIËNISCH, ZONDER NOEMENSWAARDIGE SCHOONMAAKINSPANNING

Een bad is bedoeld om mensen behaaglijkheid te bieden – dus geen bacteriën. Door voortdurend wisselende temperaturen en luchtvochtigheden is het bad een hygiënisch uitermate gevoelige zone, die dikwijls een ideale voedingsbodem voor micro-organismen vormt. Het speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal verhindert het ontstaan van microscopisch kleine krasjes, waarin zich bacteriën kunnen nestelen. Voor de hygiëne is slechts een minimale inspanning vereist. Een zachte, vochtige doek is alles wat u nodig heeft om het oppervlak perfect te reinigen. Bovendien neemt het wegstromend douchewater overige vuildeeltjes en kalkresten gewoon mee.

EXCELLENT MATERIAAL IS DE BESTE GARANTIE

Homogene oppervlakken zijn niet alleen optisch, maar ook bouwtechnisch superieur. Beschouwde men tot voor kort een volledig betegelde douchevloer als chic, nu zetten fraai vormgegeven en innovatieve productoplossingen geheel nieuwe maatstaven. Toegepast in de natte ruimte zijn met behulp van moderne technologie en van hoogwaardige materialen vervaardigde geëmailleerde douchevlakken duidelijk superieur aan betegelde oplossingen. Een objectieve, gedetailleerde vergelijking laat de verschillen duidelijk zien.

SPECIAAL GEËMAILLEERD KALDEWEI STAALTEGELS
INBOUWSNEL & EENVOUDIG
 • Perfect op elkaar afgestemde systemen
 • Tijdrovende aanleg van afdichting en afvoerverval
BOUWHOOGTELAAG
 • Ultravlakke douchevlakken en afvoergarnituren
 • Geringe opbouwhoogtes, waarin tegelopbouw en afschot vaak niet zijn meegenomen
OPTIEKVEELZIJDIG
 • Meer dan 50.000 productvarianten
 • Groot aantal tegelseries beschikbaar
MATERIAALEIGENSCHAPPENBESTENDIG EN HOMOGEEN
 • Bijzonder robuust en voegenvrij oppervlak
 • Tegels, en met name natuursteen, hebben vaak een ruw oppervlak
 • Cementvoegen onderbreken het tegeloppervlak
 • Gevaar van voegscheuren
HYGIËNEGEMAKKELIJK IN HET ONDERHOUD & HYGIËNISCH
 • Geen afzetting van kiemen door glasachtig emaille-oppervlak
 • Gemakkelijke reiniging door voegenvrij oppervlak
 • Vuil en bacteriën kunnen zich gemakkelijk hechten op ruwe tegels en voegen, wat tot voegverkleuring en schimmelvorming kan leiden
 • Regelmatige, intensieve reiniging met agressieve reinigers vereist, die uiteindelijk de cementvoeg en de afdichting aantasten
BOUWVEILIGHEIDVEILIG & GECERTIFICEERD
 • Bescherming tegen vochtdoorslag
 • Naleving van de relevante normen (anti-slip/geluidsisolatie)
 • 30 jaar garantie*
 • Tijdrovende en kostenintensieve afdichting
 • Voegscheuren vormen een risico
 • Diverse garantieaanbiedingen

*Conform onze geldende garantievoorwaarden