(NL)

Kleuren en oppervlakken

Met onze nieuwe Coordinated Colours Collection en de stijlvolle Trend Colours brengen wij ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal op grootste wijze naar buiten. Hier ontmoet esthetiek de allerbeste en modernste oppervlaktechniek. Een douchevlak, ligbad of wastafel uit geëmailleerd staal is niet alleen optisch een highlight, maar dankzij het porievrije, robuuste oppervlak ook een uiterst praktisch in het dagelijks gebruik.

Kleur

Dankzij het nieuwe kleurenpalet van de Coordinated Colours Collection kan een kleurrijk badkamerontwerp volledig tot zijn recht komen – perfect afgestemd op de actuele tegeltrends en uitgebreid met krachtige Trend Colours.

 

Meer informatie

Oppervlakken

Duurzaam en hygiënisch superieur geëmailleerd KALDEWEI staal is het waarschijnlijk meest toekomstbestendige materiaal voor de badkamer. Onze oppervlaktechniek ANTISLIP SECURE PLUS veredelt het materiaal en zorgt voor maximale veiligheid in de badkamer. 

 

Meer informatie

Kleur in zijn mooiste dimensie

Niet alles hoeft wit te zijn in de badkamer. Beleef meer dan slechts kleur in de badkamer met het nieuwe kleurenpalet van de Coordinated Colours Collection. Profiteer van de allerhoogste ontwerpvrijheid, die met zijn tijd meegaat en zich steeds opnieuw perfect aanpast aan de behoeften van mensen. Voor meer individualiteit, emotionaliteit en welzijn. Want de trend voor kleur in de badkamer zet door. De badkamer van nu en de toekomst is emotioneler en individueler dan ooit en wordt qua stijl en esthetiek steeds meer een woonruimte waarin geleefd wordt.

Kleurinnovaties voor de badkamer van de toekomst

Van warme beigetinten tot elegant zwart – de populaire mattinten van de Coordinated Colours Collection laten ons hoogwaardige en duurzame geëmailleerd staal zeer goed tot zijn recht komen. Met het nieuwe scala aan kleurnuances heeft u nu nog meer keus bij het ontwerpen van moderne badkamers, die qua esthetiek hun gelijke niet kennen en die aanhaken op de actuele tegeltrends.

Met de nieuwe Coordinated Colours Collection presenteren wij een relaunch van ons kleurenpalet voor douchevlakken, wastafels en ligbaden, die nu nog beter passen in het badkamerontwerp. Het consequent doordachte, breed uiteenlopende kleurenpalet maakt een veelvoud van combinaties mogelijk.

Kleurinnovaties

 

„Wie de eerdere Coordinated Colours Collection mooi vond,
zal verrukt zijn van de nieuwe editie.“
 

COORDINATED COLOURS COLLECTION

Nauw op elkaar afgestemd en vrij met elkaar te combineren onderstrepen de mattinten van de nieuwe Coordinated Colours Collection het bijzondere karakter van de exclusieve KALDEWEI ligbaden, wastafels en douchevlakken.

De nieuwe Coordinated Colours Collection omvat:

Onze klassiekers en twee warme beigetinten

Vijf koele grijstinten

Acht warme grijstinten

Bovendien zijn er verschillende sanitairkleuren

Nieuwe trendkleuren voor de badkamer

Trend Colours – krachtige kleuren, geïnspireerd door de actuele kleurentrends op de markt 

Met de splinternieuwe Trend Colours creëert u door moderne kleurtoevoegingen extra accenten in de badkamer. Wij hebben onze vier nieuwe kleuren speciaal ontworpen voor de MIENA-wastafelschaal. Het elegante design van de wastafelschaal is gebaseerd op bescheiden, tijdloze elegantie en biedt hiermee perfecte mogelijkheden om te spelen met kleur. Met onze trendkleuren wordt de MIENA een echte highlight in de badkamer.

Ontdek de MIENA-wastafelschaal in de sfeervolle en levendige Trend Colours.

Deze unieke, sterke kleurtinten zijn perfect geschikt voor mensen die hun badkamer willen transformeren tot een wellnessoord met karakter. Want onze trendkleuren zijn een absolute eyecatcher. De diepe blauwtinten weerspiegelen de trends maritiem en overdaad. Soft Touch en Sweet Love zijn ontstaan uit een inspiratie van vrolijke, betoverende lentekleuren. Ze staan voor hoop en een nieuw begin.

 

MIENA-wastafelschaal

Oppervlakken

INVISIBLE GRIP

De onzichtbare antislip

INVISIBLE GRIP is een revolutionair oppervlak voor iedereen die graag veilig wil staan, maar niet wil inleveren op een esthetische glans in de badkamer. INVISIBLE GRIP optimaliseert de slipremmende werking voor blote voeten tijdens het gebruik van water en zeep. In droge toestand lijkt het oppervlak zoals gebruikelijk stralend glanzend en kan het eenvoudig worden gereinigd. Wanneer u op het natte emaille-oppervlak gaat staan zorgt een vrijwel onzichtbare microstructurering voor meer houvast. Deze optisch mooie oplossing van het veredelde, stralende oppervlak van geëmailleerd staal is verkrijgbaar voor douchevlakken en ligbaden in alpinewit.

PARELEFFECT

Esthetiek ontmoet hygiëne

Met de onderhoudsvriendelijke oppervlakbehandeling PARELEFFECT krijgen onze badkameroplossingen uit geëmailleerd staal een bijzondere, vuilafstotende beschermlaag. Onze wastafels zijn standaard voorzien van het pareleffect en het is ook te combineren met onze ligbaden en douchevlakken uit superieur geëmailleerd staal. Dankzij het PARELEFFECT druppelt het water eenvoudig van het materiaal af en neemt het daarbij vrijwel alle vuil- en kalkdeeltjes mee. Zo wordt de reiniging van het reeds duurzame superieur geëmailleerd KALDEWEI staal nog milieuvriendelijker en eenvoudiger.

ANTISLIP SECURE PLUS

Esthetiek ontmoet veiligheid

Prachtig design met maximale functionaliteit: met onze ANTISLIP SECURE PLUS krijgt u een oppervlakbehandeling die merkbaar slipremmend en bovendien vrijwel onzichtbaar is. De over het hele vlak aangebrachte, slipremmende emaillering zorgt voor meer veiligheid in de badkamer. Optisch hoeft u hierbij geen compromissen te sluiten: de ANTISLIP SECURE PLUS-techniek kan met alle kleuren uit de Coordinated Colours Collection worden gecombineerd en is nagenoeg onzichtbaar. Zo staat u optimaal veilig in uw gelijkvloerse douche uit hygiënisch geëmailleerd staal. ANTISLIP SECURE PLUS is de optimale oplossing voor de badkamer van de toekomst: start uw obstakelvrije badkamerontwerp met een ruime gelijkvloerse douche, behandeld met ANTISLIP SECURE PLUS. Want onze oppervlaktechniek is bewezen veilig: TÜV Rheinland heeft ANTISLIP SECURE PLUS van KALDEWEI gecertificeerd voor slipremmende eigenschappen conform kwaliteitsnorm B voor vochtige ruimtes die blootsvoets betreden worden (DIN 51097) en kwaliteitsnorm R10 voor slipremmende eigenschappen in werkruimtes en werkgedeelten met verhoogd glijgevaar (DIN 51130). Overtuig uzelf.

* De afbeelding van de kleuren dient slechts als indicatie en kan, afhankelijk van de monitorweergave, van de werkelijke kleuren afwijken.