(NL)

Duurzaam hygiënisch


Regelmatig handen wassen is de eenvoudigste maatregel om zichzelf en anderen te beschermen.
Daarbij geven hygiënische oppervlakken zoals ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal extra zekerheid. Want het glasachtige oppervlak van het geëmailleerd staal geeft vuil geen kans en is uiterst licht te reinigen.

Over wastafels uit geëmailleerd
staal en de optimale handhygiëne

Regelmatig handen wassen geldt al lang als de eenvoudigste maatregel om zichzelf en anderen te beschermen. Iedereen kan door een goede handhygiëne zijn bijdrage leveren aan het indammen van virussen en bacteriën. Hygiënische oppervlakken van wastafels uit geëmailleerd staal geven daarbij extra zekerheid. Want ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal laat zich snel en eenvoudig reinigen. Dat komt door het porievrije, glazen oppervlak.

 

Naar onze wastafels

 

Maar dat is nog niet alles: alle wastafelmodellen van KALDEWEI zijn standaard voorzien van het onderhoudsvriendelijke pareleffect. Vuil en ziektekiemen worden bij het handen wassen eenvoudig met het water weggespoeld, zonder moeizaam navegen. Onafhankelijke onderzoeken bevestigen de voordelen van het materiaal. Volgens een studie van de TÜV Rheinland kunnen onze geëmailleerde badkameroplossingen zeer eenvoudig, snel en zonder achterblijvende resten worden gereinigd. Daarom wordt niet alleen in de particuliere badkamer vaak gekozen voor KALDEWEI producten, maar ook in hotelbadkamers of in badkamers van klinieken waar zeer veel waarde wordt gehecht aan de hygiëne.
 

Meer over geëmailleerd staal van KALDEWEI

 


„Hier krijgen ziektekiemen en vuil geen kans“


Sanitairprofessional Sandra Hunke combineert twee beroepen die niet meer van elkaar kunnen verschillen: ze is installatiemonteur en tegelijkertijd een veelgevraagd model. Ze geeft haar klanten vaak advies over het onderwerp hygiëne.

„Hygiëne is voor onze klanten een zeer belangrijk onderwerp. Ik geef regelmatig advies over oppervlakken en plaats ongelooflijk veel wastafels”, aldus de installateur. Als installatiemonteur kiest ze al sinds ze acht jaar geleden begon, voor geëmailleerd staal voor de badkamers van haar klanten.

“Geëmailleerd staal is voor mij het meest toekomstbestendige materiaal in de badkamer. Het is duurzaam en heeft een lange levensduur. En dankzij het absoluut porievrije oppervlak kan ik met een gerust geweten zeggen: Hier krijgen ziektekiemen en vuil geen kans.“

Tips voor het handen wassen

Stap 1

Houd de handen onder stromend water.

 

Stap 2

Zeep de handen grondig in: zowel de handpalmen als de handruggen, vingertoppen, de ruimte tussen de vingers en de duimen; denk ook aan de vingernagels.

Stap 3

Wrijf zeep op alle plekken - grondig handen wassen duurt 20 tot 30 seconden. Zing tweemaal „Happy Birthday to You“ om het zekere voor het onzekere te nemen.

Stap 4

Spoel de handen af onder stromend water en droog ze aansluitend zorgvuldig af.

 

Stap 5

Vergeet de handverzorging niet.

Meer inspiratie voor uw badkamer