(NL)
Bedrijven
Materiaal

Superieur geëmailleerd
KALDEWEI staal


Het perfecte materiaal voor een perfect badkamerdesign heeft een naam:

KALDEWEI geëmailleerd staal

Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, sinds mensenheugenis gewaardeerd en elk voor zich beschikkend over unieke materiaaleigenschappen.

Wie meer dan 100 jaar natuurlijke grondstoffen transformeert tot duurzame, tijdloos mooie producten en denkt in generaties, die heeft het thema duurzaamheid vast en onwrikbaar verankerd in zijn DNA. Vooral omdat ons geëmailleerde staal het waarschijnlijk meest toekomstbestendige materiaal voor sanitairproducten vormt en hiermee de basis legt voor duurzaam bouwen. Geëmailleerde staal is recyclebaar, kan 100% worden gerecycled en bestaat zelf uit 20% hergebruikt staal. Het is daarom logisch dat de productie en het transport zo wordt vormgegeven dat er zuinig wordt omgesprongen met hulpbronnen. Ter bescherming van ons milieu en met het oog om de generaties na ons.

Overtuig uzelf van de unieke formule van het superieur geëmailleerd KALDEWEI staal. Een formule die wij als enige badkamerfabrikant zelf hebben ontwikkeld en waarnaar wij tot op de dag van vandaag uitsluitend zelf produceren. In onze eigen smeltoven, op onze eigen hoofdlocatie in Ahlen, Duitsland.

Wat is geëmailleerd staal?

Geëmailleerd staal is een combinatie uit staal en glas. Twee authentieke materialen met unieke materiaaleigenschappen. Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vormbaarheid. Glas biedt een excellent luxe uiterlijk en is bijzonder bestand tegen chemische of thermische belastingen. Robuust staal en bestendig glas gaan in superieur geëmailleerd KALDEWEI staal een onverbrekelijke verbinding aan die de sterke kanten van de materialen combineert tot een ideale symbiose.

Geëmailleerd staal is het beste materiaal voor ligbaden, douchevlakken en waskommen, want het is bestand tegen letterlijk alle invloeden en blijft zijn waarde behouden, ondanks alle belastingen waarmee het oppervlak van een badkamerobject in de loop van tientallen jaren mee te maken krijgt.

Wat is er zo bijzonder aan geëmailleerd staal van KALDEWEI?

Ons superieur geëmailleerd KALDEWEI staal is uniek. Een van de redenen voor de geweldige kwaliteit van het materiaal van onze producten: de formule voor de emaillering dat wij als enige fabrikant wereldwijd zelf hebben ontwikkeld en dat uitsluitend op onze locatie in Ahlen wordt geproduceerd. Wij kiezen bewust in de gehele waardecreatieketen, van de productie van het emaille, de vervorming van het staal tot de afwerking met KALDEWEI emaille, voor de productie uitsluitend op onze locatie in Ahlen, Duitsland. Vanuit Ahlen exporteren wij onze hoogwaardige badkameroplossingen „Made in Germany“ over de hele wereld. Met de claim van de pionier die de grenzen steeds verder verlegt, om het goede nog beter te maken, hebben wij de speciale formule en het productieproces voor superieur geëmailleerd KALDEWEI staal bijna een eeuw lang continu doorontwikkeld, doorlopend verfijnd en significant verbeterd. Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal biedt een blijvende waarde, die men dagelijks ziet, voelt en steeds weer opnieuw op waarde weet te schatten.

Ook ons hoogwaardige staal heeft iets waarom velen ons benijden: de perfecte verhouding van alle componenten. Hierdoor is het mogelijk dat staal en emaille een volkomen symbiose aangaan. Een moment waarop door veredeling de producten voor de eeuwigheid ontstaan; iconische badkamerobjecten met vlekkeloze oppervlakken en een excellente duurzaamheid.

Superieur KALDEWEI geëmailleerd staal is uiterst bestendig, duurzaam en heeft een lange levensduur. De receptuur voor ons materiaal en onze productietechniek ontwikkelen wij continu verder via onze in de afgelopen decennia verkregen competentie. Voor innovaties voor de toekomst zoals uiterst slipremmende coatings en altijd weer nieuwe, betoverende kleurvariaties.

Mat of glanzend. Kleur of wit. Als ligbad getrokken of als douchevlak gevormd. Superieur geëmailleerd KALDEWEI staal blijft bestaan, een leven lang. En het blijft net zo mooi als in het begin!

SPECIAAL GEËMAILLEERD KALDEWEI STAAL – EEN UNIEK MATERIAAL

30 jaar garantie* op uw badkamerproducten

Wie zo overtuigd is van zijn grondstof geeft graag een garantie van 30 jaar.
Zodat u lang kunt genieten van uw KALDEWEI badkamerobjecten, en van het goede gevoel dat u de juiste keus hebt gemaakt.

Hittebestendig

Brandende of smeulende voorwerpen laten geen brandplekken of rooksporen na.

Kras- en slagvast

Dankzij de symbiose van de bijzondere eigenschappen van staal en glas heeft geëmailleerd staal van KALDEWEI een uiterst groot weerstandsvermogen.

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Op het glasachtige oppervlak van geëmailleerd staal van KALDEWEI krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich aan het oppervlak vast te hechten. Hierdoor is het materiaal uiterst hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

UV-BESTENDIG

Dankzij het unieke geëmailleerde staal van KALDEWEI is het oppervlak van onze producten kleur- en lichtecht, vergeelt het niet en behoudt het langdurig zijn originele kleur.

100% duurzaam

Badkamerproducten uit geëmailleerd staal van KALDEWEI bestaan uit de natuurlijke grondstoffen glas en staal, die tot 100% kunnen worden gerecycled.

BESTAND TEGEN CHEMICALIËN

Geëmailleerd staal van KALDEWEI is uiterst bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, cosmetica of badproducten.

*Conform onze geldende garantievoorwaarden