(NL)
Bedrijven
100 jaar KALDEWEI

100 jaar KALDEWEI 

100 JAAR ERVARING

PRECIES GENOEG VOOR UW BADKAMER.

100 jaar geleden ontdekte KALDEWEI superieur geëmailleerd staal als de ideale grondstof voor badkamerobjecten. We deden ervaringen op, verfijnden de technieken en revolutioneerden de fabricage, zodat wij in 1934 ons eerste vrijstaande ligbad en in 1957 het eerste naadloze ligbad uit één staalplaat konden produceren. Tot op de dag van vandaag profiteert de unieke kwaliteit van onze badkamerobjecten van deze voorsprong in de ontwikkeling.

100 JAHRE MADE IN AHLEN

KWALITEIT UIT TRADITIE

KALDEWEI is een sterk geworteld familiebedrijf: inmiddels in de vierde generatie, maar nog altijd trouw aan de allereerste locatie. Er wordt uitsluitend ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd in het Westfaalse Ahlen. Zelfs ons email is door onszelf ontwikkeld en wordt hier gemengd en gebrand. Voor een kwaliteit die door mensen in 90 landen over de hele wereld wordt gewaardeerd.

Wij hebben als traditie om ook na 100 jaar nog steeds hetzelfde te willen: het allerbeste. En omdat wij de tijd benut hebben om de wensen en dromen van onze klanten te leren begrijpen, staat de naam KALDEWEI inmiddels voor een omvangrijk aanbod dat voor iedere badkamersituatie en iedere behoefte de optimale oplossing paraat heeft. Een hogere missie die wij altijd blijven nastreven.

100 JAAR PASSIE

DE MENSEN ACHTER ONS SUCCES.

Geëmailleerd staal is onze grondstof. Maar passie is onze drijfveer. Passie voor de allerhoogste precisie, voor tijdloze esthetiek en de technische uitdagingen die men als echte pionier moet overwinnen. Deze passie is al generaties aanwezig in onze medewerkers en medewerksters. Zo hebben de mensen bij KALDEWEI van de bedrijfsnaam een trefwoord voor duurzame badkamerobjecten gemaakt. Nu brengen ze de ambitieuze missie van het merk KALDEWEI voor kwaliteit op het gebied van product, design en fabricage tot leven. Vandaag en in de toekomst.

100 JAAR DUURZAAMHEID

MET BADKAMERS VOOR DE EEUWIGHEID.

Ieder KALDEWEI badkamerobject bestaat uit de natuurlijke grondstoffen glas en staal die u probleemloos kunt laten recyclen. Maar dat hoeft niet. Want dankzij de tijdloos en elegante vormen en onze extreem duurzame grondstof van onze douchevlakken, wastafels en ligbaden bent u over 30 jaar ongetwijfeld nog even enthousiast. Objecten die het waard zijn om behouden te blijven, dat is voor ons de beste manier om duurzaam te produceren.

DE HISTORIE VAN KALDEWEI IN CIJFERS

1918:   Oprichting van de onderneming

1934:   Productie van de eerste vrijstaande, uit meerde delen aaneengelaste stalen bad

1956:   KALDEWEI produceert naast baden voor het eerst douchebakken

1957:   Productie van de eerste naadloos uit één stalen plaat getrokken bad

1974:   Eerste opdrachtverstrekking aan externe designers

2014:   Introductie van de productlijn KALDEWEI MEISTERSTÜCKE

2015:   Introductie van de KALDEWEI wastafels van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal

2018:   Ontwikkeling van de gootdouche NEXSYS