Douche oplossingen

Douches moeten tegenwoordig bovenal gelijkvloers zijn. Voor ons komt daar nog iets heel belangrijks bij – ze moeten zich ook eenvoudig en flexibel in de badkamer laten installeren. Daartoe hebben wij douche oplossingen ontwikkeld, die geen standaards vervullen, maar standaards zetten. 

Naar de douche oplossingen

Wastafels

Een compleet nieuw ontwikkeld productsegment bij KALDEWEI, maar vervaardigd uit een bewezen materiaal: De nieuwe wastafels zijn net als onze ligbaden en douche oplossingen uitgevoerd in hoogwaardig geëmailleerd KALDEWEI staal – en vormen samen met deze een volmaakt ensemble in uw badkamer.

Naar de wastafels

Ligbaden

Tegenwoordig gaan we niet alleen in bad vanwege de hygiëne, want de ontspanning geeft comfort en een gevoel van wellness. Daarom bieden KALDEWEI ligbaden meer dan normale ligbaden. En ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design en kwaliteit.

Naar de ligbaden

Noviteiten

Onze ambitie is, telkens nieuwe vragen te stellen, nieuwe gedachten op te werpen en deze verder te ontwikkelen. Alleen zo zijn wij in staat, innovatieve producten te realiseren – onze noviteiten zijn daarvan het sprekende bewijs.

Naar de Noviteiten